PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se 
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. 
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
 
NN 73/2004 • 14. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
 
NN 73/2004 • 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
 
NN 73/2004 • 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje :mesa, ribe, mliječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica
 
NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
 
NN 73/2004 • 8. Police i ormari od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
 
NN 73/2004 • 9. Odvojeno čuvanje sirovina, poluproizvoda i gotove hrane
 
NN 73/2004 • – u podtočki 1. iza riječi »blagovaonici« dodaje se zvjezdica;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
 
NN 73/2004 • U točki 10.2. »Ponuda menu-a«, podtočka 1. mijenja se i glasi:
 
NN 73/2004 • »1. Najmanje dva menu-a za svaki obrok ili buffet usluga s deset različitih jela od kojih su najmanje dva topla jela, usluge konobara«;
 
NN 73/2004 • U točki 12.3. »Ostalo«, u podtočki 2. u koloni 2* bijelo polje zamjenjuje se sivim poljem;
 
NN 73/2004 • »6. Jedna tuš kabina za žene i odvojeno jedna tuš kabina za muškarce u slučaju od 6 do 15 zaposlenih osoba u jednoj smjeni«;
 
NN 73/2004 • U točki 13.2. »Sanitarije za ostalo osoblje koje ne podliježe sanitarnom nadzoru...«, podtočka 2. mijenja se i glasi:
 
NN 73/2004 • U točki 13.3. »Garderoba, prostor za blagovanje...«, u podtočki 2. riječ »klučem« zamjenjuje se riječju »ključem«;
 
NN 73/2004 • U Prilogu II. »ELEMENTI ZA KATEGORIZACIJU HOTELA – NOVI OBJEKTI«:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA 
 IZBOR: 
Broj 31/00, Broj 26/05, 
Broj 109/07, Broj 47/94, 
Broj 152/05, Broj 121/03
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO