PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-definirati-nacine-mjesto-i-tujw NN 112/2004

• Nabrojiti, objasniti, organizirati i obaviti posluživanje prigodnih svečanih obroka.


Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Odrediti prostorije, inventar, oblik stola-ova, način prekrivanja stolova, dekorativne elemente, osoblje, jela, pića i napitke, tijek posluživanja i završne radove za Cocktail party.


Internet NN 112/2004

• Organizirati posluživanje i poslužiti jednostavnu i proširenu Cocktail party.


Internet stranice NN 112/2004

• Definirati prostor, inventar, osoblje, pripremne radove, jela, pića i napitke, oblikovanje, prekrivanje, ukrašavanje buffet stola, načine i tijek posluživanja kao i završne radove prilikom organizacije hladno – toplih buffeta.


Internet stranice NN 112/2004
• Odrediti prostorije, inventar, osoblje, uređivanje i ukrašavanje prostorija i stolova za posluživanje svečanog objeda –večere (banquet).

Internet stranice NN 112/2004
• Izdvojiti elemente narudžbe, meni-a, couvera i postupati u skladu s njima.

Internet stranice NN 112/2004 • Obaviti pripremne radnje i postaviti osnovni inventar na banketni stol.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Poslužiti na adekvatan način jela, pića i napitke prema utvrđenom meni-u i dogovorenom načinu posluživanja.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Pravilno ispratiti uzvanike te obaviti sve završne radove u svezi s banquetom.Jednostavni prigodni obroci.
Pregledi NN 112/2004 • jela pred gostomUpoznati i ovladati uporabom inventara za pripremanje i dovršavanje jala pred gostom.
Glasnik NN 112/2004 • Flambirati slana jela pred gostom juhe (dijela juhe, priloga juhi, prelijevanjem gorućim alkoholom, zwiebelnsuppe); mesnih jela (Bifte Meksiko, teleći medaljoni, flambirana pečena piletina, flambirani škampi, jastog,…);
Novo NN 112/2004 • slatkih jela [kolača (palačinka, omleta, torti, fondia od čokolade, kreme, sladoleda,…);
Poslovi NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti mesnu, riblju, vegetarijansku,… frituru.
Poticaji NN 112/2004 • Pravilno rasjeći sušena, kuhana, pečena mesa, ribu, rakove,…
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 156/09, Broj 125/97, Broj 77/00, Broj 139/05, Broj 81/96, Broj 46/96


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled