PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-ispitni-sadrzaj-za-majstorski-vvhg NN 102/1995

• U mesarskom obrtu potrebno je raditi i proizvoditi slijedeće:


Stranica 1995-12-102-1701 NN 102/1995

• - klasificirati meso u skladu s njegovim svojstvima, sastavom i zrelosti,


Internet NN 102/1995

• - proizvoditi mesne prerađevine i to kobasice svih vrsta, salame, paštete, kuhane šunke, mesne ekstrakte i sokove


Internet stranice NN 102/1995

• i to narotito pazeći na kvalitetu proizvoda, okus i boju te prezentaciju mesa i mesnih prerađevina.


Internet stranice NN 102/1995
• - način rasijecanja stoke na polovice i četvrtine te obradu mesa za razne namjene,

Internet stranice NN 102/1995
• - proizvodnju mljevenog mesa te pripremu raznih proizvoda od mljevenog mesa,

Internet stranice NN 102/1995 • - pripremu mesa, salama i trajnih kobasica za sušenje i dimljenje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 102/1995 • Važno je da ispitanik poštuje mjere zaštite na radu i zaštite okoliša kao i sve higijenske mjere.
Poslovne stranice NN 102/1995 • Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti.
Pregledi NN 102/1995 • 2. Stručno teoretski sadržaji ispita neophodni za obavljanje obrta
Glasnik NN 102/1995 • - načini klanja stoke u odnosu na održavanje kvalitete mesa,
Novo NN 102/1995 • - obrada zaklane stoke (rasijecanje na polovice i četvrtine),
Poslovi NN 102/1995 • - proizvodnja kobasica za kuhanje, hrenovki i sirovih kobasica (sirovine, začini, recepture, priprava, kuhanje, dozrijevanje, sušenje, dimljenje),
Poticaji NN 102/1995 • - proizvodnja kuhanih i sirovih salamura, proizvodnja mljevenog mesa i mesnih proizvoda,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 80/99, Broj 76/00, Broj 86/06, Broj 112/03, Broj 78/06, Broj 21/08


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled