PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Odgovorno preuzimati i pravilno postupati sa posebno vrijednim sitnim inventarom.
NN 112/2004 • Objasniti važnost ispravnog načina posluživanja u pojedinim ugostiteljskim objektima.
NN 112/2004 • Izučiti osnovne pravila posluživanja i djelovati u skladu s njima.
NN 112/2004 • Naučiti i primjenjivati pravila prednosti i posluživanje u društvu.
NN 112/2004 • Navesti ulogu ugostiteljstva u zadovoljavanju osobnih potreba.
NN 112/2004 • Objasniti pravila i djelovati u skladu s pravilima bon-tona.
NN 112/2004 • Psiho – socijalne karakteristike ugostiteljskog osoblja i stručna terminologija.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Prepoznati i izreći karakteristike angloameričkog sustava rada.
NN 112/2004 • Razlikovati poslužne sustave koji se primjenjuju u kontinentalnom dijelu od onih koji se primjenjuju u primorskom dijelu Republike Hrvatske.
NN 112/2004 • Pokazati i primijeniti načine izbora hrane u pansionskom poslovanju.
NN 112/2004 • Ovladati osnovnim znanjima o sredstvima ponude i prodaje jela, pića i napitaka u različitim ugostiteljskim objektima.
NN 112/2004 • Navesti elemente vinske karte i drugih sredstava ponude pića i napitaka.
NN 112/2004 • Nabrojiti međuobroke u ugostiteljstvu i pojasniti njihov sastav.
NN 112/2004 • Postaviti stolnu osnovu za posluživanje sporednih dnevnih obroka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 175/03, Broj 97/03,
Broj 184/04, Broj 79/09,
Broj 19/01, Broj 64/06
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO