PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-postupci-i-mjere-koje-dfos NN 91/2001

• - proizvodnja vina dopuštena je samo od grožđa iz ekološkog uzgoja,


Stranica 2001-10-91-1558 NN 91/2001

• - proizvod treba biti povoljnih organoleptičnih svojstava i visoke prehrambene vrijednosti,


Internet NN 91/2001

• - organske nusproizvode (komina, kvasci, talog) iz proizvodnje i prerade treba vratiti na proizvodnu jedinicu kao organsko gnojivo,


Internet stranice NN 91/2001

• - kemijske postupke treba zamijeniti fizikalnim radi izbjegavanja stvaranja štetnog otpada,


Internet stranice NN 91/2001
• - postupak proizvodnje i prerade mora biti tako organiziran da se pri nadzoru može dokazati da su sve faze provedene sukladno ekološkim propisima,

Internet stranice NN 91/2001
• - u proizvodnji vina treba osigurati spontanu fermentaciju i biološku razgradnju kiselina,

Internet stranice NN 91/2001 • - u proizvodnji crvenih vina dopuštena je fermentacija masulja uz kratko zagrijavanje,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 91/2001 • - za vrenje i skladištenje vina dopuštene su posude koje ne utječu negativno na kvalitetu vina, preporučuje se korištenje drvenih bačvi i suđa od nehrđajućeg čelika,
Poslovne stranice NN 91/2001 • - za punjenje preporučuje se uporaba nepovratnih boca, a iznimke su moguće samo ako pogon može osigurati i dokazati skupljanje i stavljanje u reciklažu boca,
Pregledi NN 91/2001 • - zabranjena su sva sredstva za čišćenje, koja sadrže klor, tenzide i fosfate.
Glasnik NN 91/2001 • - doslađivanje saharozom i koncentriranim moštom iz ekološke proizvodnje,
Novo NN 91/2001 • - otkiseljavanje bakterijama mliječno-kiselog vrenja, kalijev i kalcijev karbonat,
Poslovi NN 91/2001 • - popravljanje arome: aktivni ugljen, tanin, limunska kiselina, pektolitički enzimi,
Poticaji NN 91/2001 • - sumporasta kiselina i kalijev metabisulfit (najviše dopuštena količina sumporaste kiseline jest 2/3 od količine koja je dopuštena Zakonom o vinu),
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 58/07, Broj 21/99, Broj 133/06, Broj 102/01, Broj 155/09, Broj 113/08


LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA Pregled