PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se 
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. 
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
 
NN 112/2004 • - naučiti i usvojiti temeljne značajke, mjesto i zadatak gotovog mesnog jela u obroku i ljudskoj prehrani
 
NN 112/2004 • - podjela gotovih mesnih jela prema živežnim namirnicama od kojih se gotove i prema tehnološkom procesu gotovljena jela:
 
NN 112/2004 • - pripremanje, gotovljenje i posluživanje jela po narudžbi od raznih vrsta mesa procesom prženja, poprženja, pohanja i pečenjem na žaru
 
NN 112/2004 • - naučiti temeljne značajke jela vegetarijanske kuhinje, razloge postojanja takvih jela, te njihovo mjesto u kuharstvu i općenito u ljudskoj prehrani
 
NN 112/2004 • - bolje poznavanje priloga , variva i garnitura te njihovo stručnije i pravilnije određivanje uz razna glavna jela
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od povrća procesom (pirjanja, zapečenja, pečenja u pećnici, i na žaru
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih priloga od tjestenina, riže, žitarica i raznih variva
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE 
 
NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje i posluživanje jednostavnih garnitura uz mesna i riblja jela
 
NN 112/2004 • - jela od:(pirjanog, zapečenog, pečenog u pećnici i na žaru te punjenog) povrća
 
NN 112/2004 • - postići potrebito znanje, iskustvo i vještinu u proizvodnji, oblikovanju i ukrašavanju desertnih jela
 
NN 112/2004 • - sastavljanje, gotovljenje i posluživanje (mliječnog i voćnog) sladoleda i jela sa sladoledom - pehari)
 
NN 112/2004 • - razna slatka jela (kolači) od: dizanog, vučenog, tekućeg, prhkog, hrustavog i lisnatog tijesta)
 
NN 112/2004 • Kombinira se teoretska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
 
NN 112/2004 • - prepoznati mjesto i ulogu kvalitetnog kuhara u suvremenoj gastronomiji,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA 
 IZBOR: 
Broj 16/05, Broj 179/04, 
Broj 106/03, Broj 9/06, 
Broj 9/07, Broj 77/08
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO