PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-proizvodnja-fermentiranih-mlijecnih-napitaka-mctw NN 112/2004

• Ispitanik mora u zadanom roku primjereno pomoćničkom statusu izraditi uradak i obaviti radnu probu. Ispitna komisija na temelju navedenih uradaka i radnih proba zadaje ispitaniku jedan do tri uratka i jednu do tri radne probe. Ispitna komisija može i samostalno predložiti uratke i radne probe koje će zadati ispitaniku.


Stranica 2004-08-112-2160 NN 112/2004

• Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda (jogurt, kiselo mlijeko, acidofilno mlijeko, kefir)


Internet NN 112/2004

• Kandidat mora znati rukovati strojevima za proizvodnju fermentiranih mliječnih napitaka, poznavati njihovo održavanje te održavanje uređaja i pribora.


Internet stranice NN 112/2004

• Pri proizvodnji fermentiranih mliječnih proizvoda treba izvršiti pripremu mlijeka, hlađenje na temperaturu cijepljenja ovisno o vrsti fermentiranog proizvoda, cijepljenje mlijeka čistim kulturama (količinama i vrstama u odnosu na željeni proizvod), kontrolirati i prekinuti tijek zrenja u odnosu na željene kvalitativne parametre za svaki pojedini proizvod. Kandidat mora znati puniti fermentirane proizvode u plastične čaše te ih hladiti i uskladištiti.


Internet stranice NN 112/2004
• Pri proizvodnji sladoleda treba znati pripremiti smjesu za sladoled, homogenizirati smjesu, odrediti vrijeme zrenja, izvršiti smrzavanje, oblikovanje i skrućivanje smjese, te pakiranje i čuvanje sladoledne smjese.

Internet stranice NN 112/2004
• Kandidat mora znati rukovati strojevima za proizvodnju sira, poznavati njihovo održavanje te održavanje uređaja i pribora.

Internet stranice NN 112/2004 • Kandidat treba znati odabrati mlijeko za proizvodnju sira, prema kvalitativnim parametrima mlijeka i vrsti sira, izvršiti cijepljenje čistim kulturama mikroorganizama, sirenje, obradu gruša, punjenje u kalupe, prešanje, soljene, te daljnju njegu sira tijekom zrenja kao i uvjete potrebne za njihovo zrenje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Kandidat treba znati proizvesti vrhnje određene gustoće i masnoće, te znati tipizirati vrhnje za daljnju preradu
Poslovne stranice NN 112/2004 • (maslac, različite vrste fermentiranog vrhnja), pasterizirati ga, homogenizirati i hladiti do daljnje obrade.
Pregledi NN 112/2004 • Kandidat mora znati rukovati strojevima za proizvodnju maslaca, poznavati njihovo održavanje te održavanje uređaja i pribora.
Glasnik NN 112/2004 • Klasificiranje mlijekaKandidat mora znati klasificirati mlijeko prema kvaliteti nakon izvršenih ispitivanja (alkoholne probe, ispitivanje kiselosti, određivanje postotka (%) gustoće, određivanje mjerenje temperature itd.).
Novo NN 112/2004 • Priprema čistih kultura mikroorganizama Kandidat mora znati pripremiti čistu kulturi mikroorganizama za cijepljenje mlijeka o ovisnosti o vrsti željene fermentacije (fermentirani proizvodi, sirevi i dr.), te njezino čuvanje, kontrolu kvalitete i aktivnost.
Poslovi NN 112/2004 • Priprema smjese za dobivanje topljenog siraKandidat mora znati odrediti sastav smjese za dobivanje topljenog sira i umjeti napraviti topljeni sir.
Poticaji NN 112/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 96/03, Broj 84/02, Broj 46/90, Broj 30/02, Broj 23/09, Broj 122/03


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled