PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-razlicitim-tehnikama-posluziti-aperitive-pkiw NN 112/2004

• 5. Posluživanje bezalkoholnih pića. Nabrojati, objasniti i poslužiti bezalkoholna pića na osnovi prirodnih sastojaka.


Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Određivanje vina prema vrstama jela i gastronomskim pravilima.


Internet NN 112/2004

• Poslužiti različite vrste piva.Vrste piva i njegove karakteristike.


Internet stranice NN 112/2004

• 8. Posluživanje dižestivnih pića. Pravilno poslužiti dižestivna pića.


Internet stranice NN 112/2004
• Pripremiti i poslužiti topla i bezalkoholna pića i napitke. Topli napitci od kave.

Internet stranice NN 112/2004
• 10. Pripremanje i posluživanje jednostavnih vrućih alkoholnih pića. Pripremiti i poslužiti punč.

Internet stranice NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti kuhanu rakiju. Pripremanje i posluživanje punča.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Napisati i izraditi sredstva ponude i prodaje jela, pića i napitaka u kavani.
Poslovne stranice NN 112/2004 • 12. Posluživanje hrane, pića i napitaka u klasičnim i specijaliziranim restauracijama. Poslužiti dnevne obroke u restoranima pansionskog tipa.
Pregledi NN 112/2004 • Poslužiti dnevne obroke u specijaliziranim restauracijama. Dnevni obroci u restoranima pansionskog tipa.
Glasnik NN 112/2004 • Obaviti posluživanje na terasi i vrtu. Posluživanje hrane, pića i napitaka u hotelskoj sobi.
Novo NN 112/2004 • 14.Suha putna hrana ili „lunch paket“.Učenik treba znati objasniti karakteristike «lunch paketa».
Poslovi NN 112/2004 • Definirati načine, mjesto i vrijeme posluživanja obroka u prirodi.
Poticaji NN 112/2004 • Organizirati i obaviti posluživanje prigodnih svečanih obroka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 56/91, Broj 95/97, Broj 18/05, Broj 7/98, Broj 133/08, Broj 8/08


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled