PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-razvijati-kod-ucenika-svijest-pkdq NN 112/2004

• 1. Objasniti značenje kulture komunikacije i usluživanja u svakodnevnom kontaktu s ljudima u pekarskoj radionici tj. prodavaonici.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• 3. Upoznati i opisati radne prostore i upoznati elemente i oblike opremanja pekarsko-prodajno-ugostiteljskog objekta.


Internet NN 112/2004

• Nastavna područjaOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Internet stranice NN 112/2004

• Naučiti faze uslužnog procesa i uočiti važnost kulture usluživanja. Prepoznati poželjne osobine ličnosti te modele ponašanja.


Internet stranice NN 112/2004
• Naučiti glavne i pomoćne prostorije u poslovnoj jedinici te elemente i oblike opremanja.- Pojam usluživanja na prodajnom mjestu

Internet stranice NN 112/2004
• - Pojam komunikacije. - - Oblici, vrste komunikacije; verbalna, neverbalna komunikacija s kupcem – komunikacija s radnim osobljem

Internet stranice NN 112/2004 • Osim frontalnog rada, preporučujemo rad u skupinama (npr., igrokazi, radionice, ankete).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Uz redoviti dolazak na nastavu, provjere usvojenosti znanja:
Poslovne stranice NN 112/2004 • 6.11. Nastavni predmet: Praktična nastava u školi s vježbama
Pregledi NN 112/2004 • - upoznati organizaciju rada u pekarskom praktikumu, izvore opasnosti i metode zaštite na radu;
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Novo NN 112/2004 • Učenici će svladati osnovna znanja o mjerama i ulozi zaštite na radu te upoznati kućni red pekarskog praktikuma u školi i izvore opasnosti u radnom prostoru.
Poslovi NN 112/2004 • Učenici će usvojiti znanja o osobitostima pojedinih sirovina te o načinima njihova čuvanja i održavanja zdravstvene i higijenske ispravnosti
Poticaji NN 112/2004 • Učenici će moći razlikovati vrste i primjenu skladišta u prehrambenoj industriji.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 132/06, Broj 91/02, Broj 8/96, Broj 58/04, Broj 147/09, Broj 85/06


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled