PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 1. Objasniti značenje kulture komunikacije i usluživanja u svakodnevnom kontaktu s ljudima u pekarskoj radionici tj. prodavaonici.
NN 112/2004 • 3. Upoznati i opisati radne prostore i upoznati elemente i oblike opremanja pekarsko-prodajno-ugostiteljskog objekta.
NN 112/2004 • Nastavna područjaOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Naučiti faze uslužnog procesa i uočiti važnost kulture usluživanja. Prepoznati poželjne osobine ličnosti te modele ponašanja.
NN 112/2004 • Naučiti glavne i pomoćne prostorije u poslovnoj jedinici te elemente i oblike opremanja.- Pojam usluživanja na prodajnom mjestu
NN 112/2004 • - Pojam komunikacije. - - Oblici, vrste komunikacije; verbalna, neverbalna komunikacija s kupcem – komunikacija s radnim osobljem
NN 112/2004 • Osim frontalnog rada, preporučujemo rad u skupinama (npr., igrokazi, radionice, ankete).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Uz redoviti dolazak na nastavu, provjere usvojenosti znanja:
NN 112/2004 • 6.11. Nastavni predmet: Praktična nastava u školi s vježbama
NN 112/2004 • - upoznati organizaciju rada u pekarskom praktikumu, izvore opasnosti i metode zaštite na radu;
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Učenici će svladati osnovna znanja o mjerama i ulozi zaštite na radu te upoznati kućni red pekarskog praktikuma u školi i izvore opasnosti u radnom prostoru.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti znanja o osobitostima pojedinih sirovina te o načinima njihova čuvanja i održavanja zdravstvene i higijenske ispravnosti
NN 112/2004 • Učenici će moći razlikovati vrste i primjenu skladišta u prehrambenoj industriji.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 132/06, Broj 91/02,
Broj 8/96, Broj 58/04,
Broj 147/09, Broj 85/06
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA