PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-10-instalacije-i-oprema-yzcx NN 56/2006

• 11. U objektu za proizvodnju bioplina ili komposta ostaci fermentacije se moraju uskladištiti te se se njima mora postupati na način da se spriječi kontaminacija dobivenih proizvoda.


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• a) maksimalna veličina komadića prije započimanja procesa: 12 mm;


Internet NN 56/2006

• b) minimalna temperatura cjelokupnog usitnjenog materijala u dijelu za pasterizaciju: 70 °C; i


Internet stranice NN 56/2006

• c) minimalno vrijeme zadržavanja udijelu za pasterizaciju, neprekidno: 60 minuta.


Internet stranice NN 56/2006
• a) maksimalna veličina komadića prije unošenja u reaktor: 12 mm;

Internet stranice NN 56/2006
• b) minimalna temperatura cjelokupnog usitnjenog materijala u reaktoru: 70 °C; i

Internet stranice NN 56/2006 • c) minimalno vrijeme zadržavanja u reaktoru na 70 °C (sav materijal), neprekidno: 60 minuta.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 56/2006 • 15. Uzorci uzeti nakon završene fermentacije, odnosno proizvodnje bioplina ili komposta moraju zadovoljavati sljedeće uvjete:
Poslovne stranice NN 56/2006 • Za preradu otopljenih masnoća dobivenih od materijala Kategorije 2, mogu se upotrijebiti sljedeći tehnološki postupci:
Pregledi NN 56/2006 • 1. transesterifikacija ili hidroliza, na temperaturi od najmanje 200 °C i pod odgovarajućim tlakom, u trajanju od 20 minuta (glicerol, masne kiseline i esteri); ili
Glasnik NN 56/2006 • b) u kontinuiranom procesu na temperaturi od 140 °C, pod tlakom od 2 bara (2000 hPa) u trajanju od 8 minuta.
Novo NN 56/2006 • Spaljivanje otopljenih masnoća životinjskog podrijetla, uključujući i netopive ostatke koji nastaju topljenjem masti, se mora obaviti u skladu sa sljedećim uvjetima:
Poslovi NN 56/2006 • a) namijenjene za spaljivanje u drugom objektu moraju biti proizvedene od materijala Kategorije 1 i 2 primjenom metode 1 iz Dodatka V. Poglavlja III. ovoga Pravilnika;
Poticaji NN 56/2006 • b) namijenjene spaljivanju unutar objekta u kojem su nastale, moraju biti proizvedene od materijala Kategorije 1, 2 i 3 primjenom jedne od metoda 1 – 5 ili 7, a u slučaju da se radi o masnoćama ribljeg podrijetla, ona mora biti proizvedena od nusproizvoda ribljeg podrijetla primjenom metode 6 iz Dodatka V. Poglavlja III. ovoga Pravilnika;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 82/08, Broj 66/08, Broj 111/01, Broj 57/00, Broj 127/06, Broj 39/06


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled