PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-nakon-usitnjavanja-masa-bnjt NN 56/2006

• 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 1. Ako veličina čestica nusproizvoda životinjskog podrijetla za toplinsku preradu iznosi više od 30 milimetara, tada se nusproizvodi moraju usitniti pomoću prikladnih uređaja koji su podešeni tako da nakon usitnjavanja veličina čestica ne prelazi 30 milimetara. Svaki se dan nekoliko puta mora provjeriti učinkovitost uređaja za usitnjavanje i zabilježiti rezultat provjere. Ako se provjerom uspostavi prisutnost komadića većih od 30 milimetara, treba zaustaviti proces i popraviti uređaj prije ponovnog pokretanja procesa.


Internet NN 56/2006

• 2. Nakon usitnjavanja, masa nusproizvoda životinjskog podrijetla mora se staviti u posudu u koju je dodana masnoća te zagrijati tako da temperatura središnjeg dijela ostane:


Internet stranice NN 56/2006

• 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.


Internet stranice NN 56/2006
• 1. Ako veličina čestica nusproizvoda životinjsokg podrijetla za toplinsku preradu iznosi više od 20 milimetara, tada se životinjski nusproizvodi moraju usitniti pomoću prikladnih uređaja koji su podešeni tako da nakon usitnjavanja veličina komadića ne prelazi 20 milimetara. Svaki se dan nekoliko puta mora provjeriti učinkovitost uređaja za usitnjavanje i zabilježiti rezultat provjere. Ako se provjerom uspostavi prisutnost čestica većih od 20 milimetara, treba zaustaviti proces i popraviti uređaj prije ponovnog pokretanja procesa.

Internet stranice NN 56/2006
• 2. Nakon usitnjavanja, masa nusproizvoda životinjskog podrijetla se mora zagrijati sve dok se ne koagulira, a potom se mora sprešati tako da masnoća i voda izađu iz proteinskog materijala. Proteinski materijal zatim treba zagrijati tako da temperatura središnjeg dijela ostane:

Internet stranice NN 56/2006 • 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 56/2006 • 1. Nusproizvodi od ribe se prije započimanja toplinske prerade moraju usitniti na najmanje:
Poslovne stranice NN 56/2006 • a) 50 mm u slučaju toplinske prerade pod uvjetima iz točke 2. podtočke a) metode 6;
Pregledi NN 56/2006 • b) 30 mm u slučaju toplinske prerade pod uvjetima iz točke 2. podtočke b) metode 6.
Glasnik NN 56/2006 • 2. Nakon sniženja ph na 4 ili niže, usitnjeni nusproizvodi od ribe se moraju zagrijati tako da u središnjem dijelu bude:
Novo NN 56/2006 • Ako se primjenjuje kontinuirani sustav toplinske prerade, mora postojati mogučnost reguliranja brzine prolaska materijala, da bi dobiveni proizvod prošao propisane uvjete za ovu metodu.
Poslovi NN 56/2006 • b) uzorci uzeti tijekom ili neposredno nakon skladištenja uobjektu za toplinsku preradu preradu:
Poticaji NN 56/2006 • 2. Detalji o kritičnim kontrolnim točkama, na osnovu kojih svaki objekt za preradu zadovoljava mikrobiološke norme, moraju se bilježiti i čuvati kako bi korisnik i nadležno tijelo mogli pratiti rad objekta za toplinsku preradu.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 9/01, Broj 58/00, Broj 92/08, Broj 45/09, Broj 114/02, Broj 150/09


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled