PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-b-biti-izgradjen-na-sqhw NN 56/2006

• c) imati prikladne zahode, garderobe i rukopere s papirnatim ubrusom i sapunom te posudu za upotrijebljene papirnate ubruse ili uređaje za higijensko sušenje ruku, odvojeni ured za ovlaštenog veterinara i djelatnike skladišta, kupaonicu s tušem;


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 3. Objekt mora imati učinkovite uređaje za čišćenje i dezinfekciju vozila (osim brodova) te spremnika ili posuda u kojima se dopremaju prerađevine. Moraju postojati i prikladni uređaji ili natkriveni bazeni s dezinficijensom za dezinfekciju kotača vozila. Dezinficijens, prema potrebi, treba mijenjati svakih 6 mjeseci.


Internet NN 56/2006

• 1. Objekti za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje moraju biti uređeni, opremljeni i vođeni na način da zadovoljavaju uvjete ovoga Pravilnika.


Internet stranice NN 56/2006

• 2. Uprava objekta za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje mora poduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti u vezi s preuzimanjem nusproizvoda životinjskog podrijetla kako bi se izbjegli ili ograničili izravni rizici za zdravlje ljudi i životinja, tako da se:


Internet stranice NN 56/2006
• c) provode mjere uništavanja i suzbijanja glodavaca i insekata, u skladu s donešenim planom;

Internet stranice NN 56/2006
• d) održavanje higijenskog stanja objekta provodi u skladu s propisanom procedurom.

Internet stranice NN 56/2006 • 3. Objekti za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje moraju biti uređeni, opremljeni, izgrađeni i vođeni na način da se temperatura u uređaju dobivena u procesu, kontrolirano i ravnomjerno podigne na 850 °C i da se na toj razini zadrži dvije sekunde. Temperatura se mjeri blizu unutarnje stjenke ili druge reprezentativne točke ložišta, prema ovlaštenju nadležnog tijela.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 56/2006 • 5. Objekti za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje s velikim kapacitetom moraju imati i upotrebljavati automatski sustav za unošenje nusproizvoda životinjskog podrijetla koji je isključen u slučajevima:
Poslovne stranice NN 56/2006 • a) neposredno prije paljenja, sve dok se ne postigne temperatura od 850 °C; i
Pregledi NN 56/2006 • b) kad god temperatura padne ispod 850 °C te se temperatura mora podići do propisane visine.
Glasnik NN 56/2006 • 7. Objekati za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje, uključujući pripadne prostore za uskladištenje životinjskih nusproizvoda, moraju biti uređeni na način da se izbjegne nedozvoljeno ili slučajno ispuštanje zagađivača u tlo, površinske ili podzemne vode.
Novo NN 56/2006 • U objektu je potrebno izgraditi sustave za odvod i sabiranje oborinskih voda koje otječu iz objekta, kao i za vode zagađane na bilo koji način.
Poslovi NN 56/2006 • 9. Za svrhe ovoga poglavlja, »ostaci« su svi tekući ili kruti materijali nastali postupkom spaljivanja ili kombiniranog spaljivanja, obradom otpadnih voda ili drugim postupcima u sklopu objekata za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje. Time su obuhvaćeni taložni pepeo, šljaka, filtarski pepeo i prah iz uređaja za spaljivanje ili suspaljivanje.
Poticaji NN 56/2006 • 10. Količina i štetnost ostataka koji nastaje u objektu za spaljivanje ili kombinirano spaljivanje moraju se svesti na minimum. Ostaci se moraju reciklirati, po potrebi izravno u objektu ili izvan njega, u skladu s posebnim propisima.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 90/96, Broj 37/95, Broj 55/07, Broj 76/06, Broj 40/97, Broj 94/05


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled