PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-bocvana-veterinarske-kontrolne-zone-vxlk NN 11/2006

• Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Stranica 2006-01-11-271 NN 11/2006

• zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet NN 11/2006

• Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet stranice NN 11/2006

• Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine


Internet stranice NN 11/2006
• Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.

Internet stranice NN 11/2006
• – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal,

Internet stranice NN 11/2006 • zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 11/2006 • Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograda koje se protežu sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Poslovne stranice NN 11/2006 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Pregledi NN 11/2006 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
Glasnik NN 11/2006 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Novo NN 11/2006 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Poslovi NN 11/2006 • i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
Poticaji NN 11/2006 • j) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 22/08, Broj 116/99, Broj 112/04, Broj 24/05, Broj 112/04, Broj 42/08


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled