PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-drzava-santa-catarina-pod-qzwz NN 83/2007

• – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele, i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Stranica 2007-08-83-2615 NN 83/2007

• Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograda koje se protežu sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet NN 83/2007

• Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003., zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.


Internet stranice NN 83/2007

• Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine.


Internet stranice NN 83/2007 • Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane prije i uključujući 20. travnja 2006. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Internet stranice NN 83/2007 • Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Internet stranice NN 83/2007 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 83/2007
• Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.

Poslovne stranice NN 83/2007
• Urugvaj: pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 1. studenog 2001. godine

Servis NN 83/2007 • Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane prije i uključujući 20. travnja 2006. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
Glasnik NN 83/2007 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Novo NN 83/2007 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Poslovi NN 83/2007 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003., zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
Poticaji NN 83/2007 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 92/03, Broj 48/07, Broj 110/09, Broj 107/03, Broj 119/09, Broj 87/94


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled