PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-o-kolicinama-proizvoda-koje-beeh NN 10/2007

• Proizvođač mora osigurati uvid nadzornoj stanici u svu dokumentaciju koja se vodi na proizvodnoj jedinici.«


Stranica 2007-01-10-441 NN 10/2007

• U članku 12. stavku 1. alineji 2. iza riječi »prostorno« riječ »i« zamjenjuje se riječju


Internet NN 10/2007

• »U slučaju sumnje, a radi dokazivanja moguće uporabe i tragova nedopuštenih sredstava, na zahtjev nadzorne stanice ovlašteni laboratorij uzima uzorke i provodi analizu.«


Internet stranice NN 10/2007

• »Nakon svakog obavljenog stručnog nadzora nadzorna stanica mora dostaviti izvješće i zapisnik o stručnom nadzorn Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva i pravnoj osobi za provedbu postupka potvrđivanja.


Internet stranice NN 10/2007
• Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.

Internet stranice NN 10/2007
• Na temelju članka 10. stavka 2., članka 13. stavka 1., članka 20. stavka 3. Zakona o ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (»Narodne novine«, broj 12/01.), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi

Internet stranice NN 10/2007 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI ŽIVOTINJSKIH PROIZVODA
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 10/2007 • »Proizvodnja životinjskih proizvoda bez zemljišta nije u skladu s odredbama ovoga Pravilnika. Korištenjem obnovljivih prirodnih izvora (stajnjak, mahunarke i krmivo), sustavi poljoprivrede/stočarstva te sustavi ispaše omogućavaju dugoročno održavanje i poboljšavanje plodnosti tla što pridonosi razvoju održive poljoprivrede.«
Poslovne stranice NN 10/2007 • »Broj životinja po jedinici površine mora biti ograničen kako bi se osiguralo mješovito upravljanje stočarskom i biljnom proizvodnjom te kako bi se smanjio bilo kakav oblik onečišćenja tla, površinskih i podzemnih voda. Broj životinja mora biti u srazmjeru s raspoloživom površinom kako bi se izbjegli problemi prevelike ispaše ili erozije tla i omogućila ravnomjerna raspodjela stočnog gnojiva tako da se izbjegnu loši utjecaji na okoliš.«
Pregledi NN 10/2007 • »Ako se na proizvodnoj jedinici drže životinje koje se ne uzgajaju prema odredbama ovoga Pravilnika, zgrade i površine gdje se one drže moraju biti jasno odijeljene ili životinje ne smiju pripadati istoj vrsti.«
Glasnik NN 10/2007 • »Zemljište ne smije biti tretirano najmanje tri godine drugim sredstvima osim onima koja su navedena u Prilogu 1. i 2. Pravilnika o ekološkoj proizvodnji u uzgoju bilja i u proizvodnji biljnih proizvoda (»Narodne novine« br. 91/01). Svi stočni proizvodi proizvedeni od životinja koje su uzgajane sukladno odredbama ovog Pravilnika za vrijeme korištenja tog zemljišta, neće se smatrati da su nastali ekološkom proizvodnjom ukoliko se nadzornoj stanici ne dokaže da se primjenjivalo odgovarajuće odvajanje od ostalih životinja koje se ne uzgajaju sukladno odredbama ovoga Pravilnika.«
Novo NN 10/2007 • U članku 8. stavku 1. alineji 1. iza riječi: »goveda« dodaje se zagrada i riječi: »(uključujući bivole i bizone)«.
Poslovi NN 10/2007 • »Ako cjelokupno poljoprivredno gospodarstvo koje uključuje životinje, pašnjake i zemljište za proizvodnju hrane za životinje prelazi na ekološku proizvodnju, prijelazno razdoblje može se smanjiti na 24 mjeseca pod sljedećim uvjetima:
Poticaji NN 10/2007 • – sve životinje i njihovo potomstvo moraju potjecati sa tog poljoprivrednog gospodarstva,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 24/06, Broj 2/07, Broj 50/94, Broj 32/97, Broj 4/08, Broj 129/07


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled