PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-paprika-stavljena-na-trziste-tudt NN 101/2007

• – papriku koju proizvođač prodaje na svom gospodarstvu, izravno krajnjem potrošaču za njegove osobne potrebe.


Stranica 2007-10-101-2980 NN 101/2007

• – papriku koja je s veletržnice iz podstavka 1. ovoga stavka otpremljena u objekte za doradu i pakiranje te u objekte za skladištenje smještene u istom proizvodnom području;


Internet NN 101/2007

• – papriku koja se prodaje ili isporučuje od strane proizvođača u objekt za doradu i pakiranje ili u objekt na skladištenje ili se otprema s proizvođačevog gospodarstva u takve objekte;


Internet stranice NN 101/2007

• – papriku koja se otprema iz skladišta na doradu i pakiranje.


Internet stranice NN 101/2007 • U slučajevima kada se paprika stavlja na tržište na načine propisane člankom 3. stavcima 1. i 2. ovoga Pravilnika, proizvođač je dužan osigurati dokaze o tako namjeravanoj upotrebi paprike.
Internet stranice NN 101/2007 • U fazama nakon otpreme paprika može, u odnosu na propisane zahtjeve kakvoće, pokazivati:
Internet stranice NN 101/2007 • (1) Ovaj se Pravilnik primjenjuje na kultivare paprike uzgojene od vrste Capsicum annuum L. var. annuum koja će biti isporučena potrošaču u svježem stanju, isključujući papriku za preradu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 101/2007
• (1) Paprika u svim klasama, uz posebne odredbe i dopuštenja koja su određena za svaku klasu pojedinačno, udovoljava minimalnim zahtjevima kakvoće ako je:

Poslovne stranice NN 101/2007
• – zdrava, isključeni su plodovi podlegli procesima kvarenja i truljenja u stupnju koji ih čini neprikladnim za konzumiranje u svježem stanju;

Servis NN 101/2007 • – gotovo bez štetnih organizama i štete uzrokovane štetnim organizmima;
Glasnik NN 101/2007 • (2) Stupanj razvijenosti i stanje ploda paprike moraju biti takvi da omogućavaju da:
Novo NN 101/2007 • Radi stavljanja u promet, paprika se po kvaliteti razvrstava u dvije klase:
Poslovi NN 101/2007 • (3) Čaška paprike Klase I. mora biti netaknuta, a peteljka može biti malo oštećena ili odrezana.
Poticaji NN 101/2007 • (1) Paprika Klase II. uključuje papriku koja ne udovoljava zahtjeve za papriku Klasu I., ali udovoljava minimalne zahtjeve propisane člankom 7. ovoga Pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 105/00, Broj 43/96, Broj 1/05, Broj 66/09, Broj 8/91, Broj 110/02


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled