PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-prirodna-pjenusava-vina-biser-syky NN 2/2005

• Stvarna volumna alkoholna jakost kvalitetnog prirodnog pjenušavog vina i biser vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom ne smije biti manja od 10 vol %.


Stranica 2005-01-2-17 NN 2/2005

• – šest mjeseci za postupak drugog vrenja u zatvorenim posudama,


Internet NN 2/2005

• Desertna vina proizvode se od sorata sukladno Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze s minimumom prirodnog alkohola 10 % vol.


Internet stranice NN 2/2005

• Desertnom vinu i desertnom kvalitetnom vinu koja nisu pojačavana smiju se dodavati koncentrirani mošt, vinski destilat i/ili vinski alkohol pojedinačno ili u kombinaciji u količini koja postiže najviše 8 vol % stvarnog alkohola u ukupnom sadržaju alkohola. Desertno vino i desertno kvalitetno vino mora sadržavati najmanje 15 % vol stvarnog alkohola i maksimum 22 % vol ukupnog alkohola.


Internet stranice NN 2/2005
• – 210 mg/L, od toga 40 mg/L slobodnog, u vinima sa manje od 50 g/l neprovrela šećera,

Internet stranice NN 2/2005
• – 300 mg/L, od toga 50 mg/L slobodnog, u vinima sa više od 50 g/l neprovrela šećera.

Internet stranice NN 2/2005 • Desertno vrhunsko vino uključujući i vrhunski prošek proizvode se od prezrelog ili prosušenog grožđa bez ikakvih dodataka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 2/2005 • Likerska vina u prometu trebaju imati minimalno 15 % vol stvarnog alkohola, a maksimalno 22 % vol stvarnog alkohola. Ukupni alkohol treba biti minimalno 17,5 % vol, a maksimalno 27,5 % vol.
Poslovne stranice NN 2/2005 • Prirodna alkoholna jakost navedenih proizvoda ne smije biti manja od 12 vol %.
Pregledi NN 2/2005 • – vinskog alkohola, uključujući alkohol dobiven destilacijom prosušenog grožđa, najmanje jakosti 95 vol %,
Glasnik NN 2/2005 • – 150 mg/L, od toga 30 mg/L slobodnog, u vinima sa manje od 5 g/l neprovrela šećera,
Novo NN 2/2005 • – 200 mg/L, od toga 40 mg/L slobodnog, u vinima sa više od 5 g/l neprovrela šećera.
Poslovi NN 2/2005 • Ukupna alkoholna jakost kvalitetnih i vrhunskih likerskih vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom ne može biti manja od 17,5 vol %.
Poticaji NN 2/2005 • Aromatizirana vina proizvode se od sorata sukladno Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 33/06, Broj 183/04, Broj 47/94, Broj 94/07, Broj 53/94, Broj 138/06


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled