PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 81/2008 • – piva sa minimalnom kiselošću od 30 miliekvivalenata izraženo kao NaOH,
NN 81/2008 • – džemovi, želei, domaće marmelade i marmelade smanjene energetske vrijednosti,
NN 81/2008 • – proizvodi od voća i povrća smanjene energetske vrijednosti,
NN 81/2008 • – slatko-kiselo konzervirana i polukonzervirana riba i marinade od ribe, rakova i mekušaca,
NN 81/2008 • Slastice, bombonski proizvodi smanjene energetske vrijednosti bez dodanog šećera
NN 81/2008 • Slastice, bombonski proizvodi smanjene energetske vrijednosti s ili bez dodanog šećera i na:
NN 81/2008 • – dodaci prehrani na osnovi vitamina i/ili minerala u obliku sirupa ili za žvakanje,7
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 81/2008 • Deserti i slični proizvodi smanjene energetske vrijednosti s ili bez dodanog šećera:
NN 81/2008 • Slastice, bombonski proizvodi smanjene energetske vrijednosti bez dodanog šećera
NN 81/2008 • Slastice, bombonski proizvodi smanjene energetske vrijednosti s ili bez dodanog šećera i na:
NN 81/2008 • – stolno pivo – ‘Biere de table/ Tafelbier/ Table (originalna sladovina s manje od 6% ekstrakta) s izuzetkom piva gornjeg vrenja (‘Obergäriges Einfachbier’)
NN 81/2008 • – piva s minimalnom kiselošću od 30 miliekvivalenata izraženo kao NaOH,
NN 81/2008 • – džemovi, želei, domaće marmelade i marmelade smanjene energetske vrijednosti,
NN 81/2008 • – proizvodi od voća i povrća smanjene energetske vrijednosti,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 155/08, Broj 89/94,
Broj 90/05, Broj 4/05,
Broj 144/06, Broj 21/07
LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO