PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-ukupni-sadrzaj-sumpornog-dioksida-wnxd NN 2/2005

• – 160 mg/L kod crnih vina, od toga slobodnog najviše do 30 mg/L;


Stranica 2005-01-2-17 NN 2/2005

• Iznimno od stavka 1. ovog članka ukupni sadržaj sumpornog dioksida kod vina sa ostatkom šećera većim od 5 g/L, izraženo kao invertni šećer, može biti:


Internet NN 2/2005

• – 210 mg/L kod crnih vina, od toga slobodnog najviše do 40 mg/L,


Internet stranice NN 2/2005

• – 260 mg/L kod ružičastih i bijelih vina, od toga slobodnog najviše do 50 mg/L;


Internet stranice NN 2/2005
• – 400 mg/L , od toga slobodnog najviše 70 mg/L kod vina sa oznakom izborna berba bobica, izborna berba prosušenih bobica i ledeno vino.

Internet stranice NN 2/2005
• Hlapiva kiselost, izražena kao octena kiselina, u proizvodima u prometu ne smije biti veća od:

Internet stranice NN 2/2005 • – 1,2 g/L u crnim vinima, u vinima kasne berbe i vinima izborne berbe;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 2/2005 • Navedene granice hlapive kiselosti iz stavka 1. ovog članka odnose se na sve proizvode od grožđa proizvedenog u Republici Hrvatskoj.
Poslovne stranice NN 2/2005 • Iznimno od odredbe stavka 1. ovog članka, hlapiva kiselost može biti veća, kod vina s ukupne alkoholne jakosti veće od 13 vol %.
Pregledi NN 2/2005 • Dopušteni urod po hektaru izražen u količini grožđa u kilogramima, mošta ili vina u hektolitrima, za pojedine proizvodne zone, određuje se posebno za svaku kategoriju vina s oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla.
Glasnik NN 2/2005 • Dopušteni urod po hektaru za vina s oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla, obzirom na kategoriju kakvoće i zonu proizvodnje je:
Novo NN 2/2005 • U proizvodnji vina dopušteni su randmani, računajući nakon prvog pretoka kako slijedi:
Poslovi NN 2/2005 • – ugljični dioksid (prirodna pjenušava, biser i gazirana vina, tlak u barima pri 20 °C);
Poticaji NN 2/2005 • – u analizu po potrebi mogu biti uključeni i drugi parametri sastojaka bitnih za ispitivano vino, a sukladno odredbama Pravilnika o fizikalno-kemijskim metodama analize mošta, vina i drugih proizvoda od grožđa i vina te voćnih vina;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 144/05, Broj 11/96, Broj 107/09, Broj 68/07, Broj 92/08, Broj 34/91


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled