PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (1) Zalogajnica je ugostiteljski objekt u kojem se na očigled gostiju pripremaju i uslužuju jela i napici, te uslužuju pića.


Propis NN 57/1995

• (2) Zalogajnica mora imati prostoriju za usluživanje ili za samoposluživanje gostiju i u toj prostoriji prostor za pripremanje jela; točionik u kojemu se mogu pripremati jela, konzumacijski pult i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.


Propis NN 57/1995

• (1) Pečenjarnica je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju pečena jela, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati i napici.


Propis NN 57/1995

• (2) Pečenjarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik koji mora biti u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.


Propis NN 57/1995
• (I) Pizzeria je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju pizze, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati i druga jela od tjestenine i napici.

Propis NN 57/1995
• (2) Pizzeria mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namimica i pića.

Propis NN 57/1995 • (1) Bistro je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju jednostavna hladna i topla jela, te uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici.
Propis NN 57/1995 • (2) Bistro mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • (1) Slastičarnica je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju slastice i napici, te uslužuju bezalkoholna pića.
Propis NN 57/1995 • (2) Slastičarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnim vitrinama za sladoled i slastice, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica s odgovarajućim termičkim blokom i priručni prostor za čuvanje namirnica, slastica i bezalkoholnih pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 57/1995 • (1) Objekt brze prehrane (fast-food i dr.) je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju jela za bezu okrijepu i napici, će gostima uslužuju za šankom točionika ili za zasebnim pultom i usluiuju pića.
Propis NN 57/1995 • (2) Ugostiteljski objekt brze prehrane mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • Skupinu "Barovi" čine sljedeće vrste ugostiteljskih objekata: kavana, noćni klub, noćni bar, disco klub, disco-bar, caffe-bar, pivnica, buffet, krčma i konoba.
Propis NN 57/1995 • (1) Kavana je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju kava, ostali napici i slastice, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati hladna i jednostavna topla jela.
Propis NN 57/1995 • (2) U kavani se mogu usluživati i glavni obroci (ručak i veđera). Ti obroci se mogu ušluživati u dijelu prostorije za usluživanje ili zasebnoj blagovaonici.
Propis NN 57/1995 • (3) Kavana mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica, hladnih i jednostavnih toplih jela, točionik s izložbenom rashladnom vitrinom za slastice i hladna jela ako se uslužuju, priručni prostor za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
Propis NN 57/1995 • (1) Noćni klub je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.
Propis NN 57/1995 • (2) Noćni klub ima živu glazbu, a u njemu se mogu izvoditi i artističke i druge uobičajene priredbe.
Propis NN 57/1995 • (3) Noćni klub mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom, prostor za ples sukladno kapacitetu ugostiteljskog objekta, garderobu za goste, garderobu za izvođače programa s umivaonikom i tuš kupaonicom ako se u baru izvode artističke i druge priredbe, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
Propis NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme, na noćni bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određena kavana.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 137/06, Broj 123/06, Broj 65/07, Broj 11/07, Broj 156/08, Broj 37/95


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled