PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-06-73-1499 NN 73/2004

• 13. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni


Stranica NN 73/2004

• 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku


Stranica NN 73/2004

• 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu


Stranica NN 73/2004

• 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje


Internet NN 73/2004
• Naslov »7b. KUHINJA« u pansionu do 25 smještajnih jedinica i točka 7b.1. »Oprema«, brišu se;

Internet stranice NN 73/2004
• Iza točke 7.1. »Oprema«, u sivom polju dodaju se brojke i riječi:

Internet stranice NN 73/2004 • »7.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja«
Internet stranice NN 73/2004 • U točki 7.2. podtočke: od 1. do 10. mijenjaju se i glase: »1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
Internet stranice NN 73/2004 • 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje: mesa, ribe, mlječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica
Internet stranice NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
Informacije NN 73/2004 • U točki 9.1. »Usluživanje ručka, večere i drugih obroka« iza podtočke 1. dodaju se riječi: »Usluživanje doručka, ručka, večere i drugih obroka može se obavljati u jednoj blagovaonici«;
Poslovne stranice NN 73/2004 • U točki 10.1. »Sanitarije za osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru«:
Pregledi NN 73/2004 • »6. Jedna tuš kabina za žene i odvojeno jedna tuš kabina za muškarce, u slučaju od 6 do 15 zaposlenih osoba u jednoj smjeni«.
Besplatno NN 73/2004 • U Prilogu XI. »ELEMENTI ZA KATEGORIZACIJU GUEST HOUSE – POSTOJEĆI OBJEKTI«:
Glasnik NN 73/2004 • U točki 4.1., u sivom polju riječ »Soba« zamjenjuje se riječima: »Osnovni uvjeti«;
Propis NN 73/2004 • »3. Dodatni pokrivač po osobi. Iznimno, ne primjenjuje se na guest house koji posluje ljeti«;
Propis NN 73/2004 • U točki 4.3. »Oprema i uređenje«, u podtočki 7. iza riječi »osobi« dodaje se točka i riječi: »Vrata na ormaru mogu zamijeniti zavjese na ormaru«;
Propis NN 73/2004 • Naslov »6. »KUHINJA...« i točka 6.1. »Oprema« mijenjaju se i glase:
Propis NN 73/2004 • 1. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 146/09, Broj 128/08, Broj 64/08, Broj 39/07, Broj 58/08, Broj 129/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled