PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1999-04-39-792 NN 39/1999

• 2. da je svojstvena okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,


Propis NN 39/1999

• 3. da je na temperaturi od 15-200 C plastične i glatke strukture,


Propis NN 39/1999

• 4. da sadrži najviše 0,65% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),


Propis NN 39/1999

• 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,


Propis NN 39/1999
• Goveđi loj u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnih tkiva goveda. Pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:

Propis NN 39/1999
• 2. da je svojstvenog mirisa i okusa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,

Propis NN 39/1999 • 3. da je na temperaturi od 15-200 C tvrde, čvrste, homogene ili grubo zrnate strukture,
Propis NN 39/1999 • 4. da sadrži najviše 0,75% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
Propis NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
Propis NN 39/1999 • Mast peradi u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnog tkiva peradi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 39/1999 • Prema vrsti peradi od koje potječe masno tkivo, mast peradi stavlja se u promet kao kokošja, guščja, pureća i druge.
Propis NN 39/1999 • Mast peradi koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Propis NN 39/1999 • 2. da je čvrste ili polučvrste, glatke ili zrnate strukture,
Propis NN 39/1999 • 3. da je svojstvena okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog okusa i mirisa,
Propis NN 39/1999 • 4. da sadrži najviše 0,75% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
Propis NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
Propis NN 39/1999 • Jestive životinjske masti s naznakom porijekla pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člancima 27., 28., 29. i 31. ovog pravilnika moraju udovoljavati i drugim temeljnim zahtjevima iz Tablice 2. Priloga 1.
Propis NN 39/1999 • Ako su jestive životinjske masti s naznakom porijekla iz članka 26. ovog pravilnika podvrgnute postupcima rafinacije, hidrogeniranja i/ili interesterifikacije i/ili nekim drugim postupcima obvezatno je to istaknuti na deklaraciji.
Propis NN 39/1999 • Ostale jestive masti s naznakom porijekla iz članka 23. točka 4. ovog pravilnika pri stavljanju u promet moraju udovoljavati temeljnim zahtjevima iz članka 25. ovog pravilnika i vrijednostima zahtjeva za identifikaciju navedenim u preporukama Codex Alimentarius Commission WHO/FAO.
Propis NN 39/1999 • Mrs je u smislu ovog pravilnika proizvod polučvrstog stanja dobiven posebnim postupkom kristalizacije od jestivih masti i ulja biljnog i životinjskog porijekla sa i bez dodataka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 8/91, Broj 190/03, Broj 58/93, Broj 17/08, Broj 109/97, Broj 33/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled