PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-12-172-3003 NN 172/2004

• 4. pripremljeni napitak mora imati karakteristična senzorska svojstva.


Stranica 2004-12-172-3003 NN 172/2004

• Dopuštena je proizvodnja proizvoda dobivenih miješanjem ekstrakta kavovina sa šećerom, mlijekom u prahu, biljnim masnoćama i drugim dodacima.


Stranica 2004-12-172-3003 NN 172/2004

• Dopuštena je proizvodnja proizvoda dobivenih miješanjem ekstrakta kave i kavovina sa šećerom, mlijekom u prahu, biljnim masnoćama i drugim dodacima.


Stranica 2004-12-172-3003 NN 172/2004

• Ekstrakt cikorije je koncentrirani proizvod, dobiven ekstrakcijom iz pržene cikorije, pri čemu se kao sredstvo za ekstrakciju koristi samo voda, a isključuje se svaki postupak hidrolize dodavanjem kiseline ili lužine.


Internet NN 172/2004
• Cikorija podrazumijeva korijen Cichorium inthybus L. koji se, primjereno očišćen za sušenje i prženje, upotrebljava za proizvodnju napitaka kavovine.

Internet stranice NN 172/2004
• Za proizvodnju kavovine ne dopušta se korištenje krmnog radiča (Cichorium inthybus var. sativus).

Internet stranice NN 172/2004 • Ekstrakti cikorije se stavljaju na tržište pod nazivom: ekstrakt cikorije, topiva cikorija ili instant cikorija.
Internet stranice NN 172/2004 • Sadržaj suhe tvari u ekstraktima cikorije iz članka 30. ovoga Pravilnika mora biti:
Internet stranice NN 172/2004 • Ekstrakt cikorije u prahu ili pasti ne smije sadržavati više od 1% mase tvari koje nisu iz cikorije.
Internet stranice NN 172/2004 • Tekući ekstrakt cikorije može sadržavati jestive šećere pržene ili ne, u udjelu koji ne prelazi 35% mase.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 172/2004 • Deklariranje ili označavanje proizvoda iz članka 30. ovoga Pravilnika mora udovoljavati i sljedećim zahtjevima:
Informacije NN 172/2004 • 1. nazivi proizvoda mogu se upotrebljavati samo za proizvode koji ispunjavaju uvjete iz članka 31. ovoga Pravilnika i moraju ovisno o vrsti proizvoda biti popraćeni sljedećim navodima:
Poslovne stranice NN 172/2004 • – u slučaju proizvoda iz članka 31. točke c. ovog Pravilnika koji imaju više od 45% mase suhe tvari cikorije;
Pregledi NN 172/2004 • 4. Proizvodi iz članka 31. točke b. i c. ovog Pravilnika moraju imati označen minimalni sadržaj suhe tvari cikorije izražen kao maseni postotak gotovog proizvoda.
Besplatno NN 172/2004 • Danom početka primjene ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe Pravilnika o kvaliteti kave, proizvoda od kave i surogata od kave (»Narodne novine« 53/91, 158/03).
Glasnik NN 172/2004 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. siječnja 2005. godine.
Propis NN 172/2004 • 1. Kava općenito – opći naziv za plodove i sjemenke biljke roda Coffea, općenito uzgojenih vrsta, kao i proizvoda od ovih plodova i sjemenki u različitim fazama proizvodnje i uporabe, pripremljenih za potrošnju.
Propis NN 172/2004 • – Arabika kava – kava botaničke vrste Coffea arabica Linnaeus;
Propis NN 172/2004 • – Robusta kava – kava botaničke vrste Coffea canephora Pierre ex Froehner;
Propis NN 172/2004 • – Liberika kava – kava botaničke vrste Coffea liberica Hiern;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 122/07, Broj 158/98, Broj 60/08, Broj 64/07, Broj 9/05, Broj 26/93


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled