PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Definirati načine, mjesto i vrijeme posluživanja obroka u prirodi.


Stranica NN 112/2004

• Nabrojiti, objasniti, organizirati i obaviti posluživanje prigodnih svečanih obroka.


Stranica NN 112/2004

• Definirati i napisati ugovor o pružanju ugostiteljskih usluga prigodnih svečanih obroka.


Stranica NN 112/2004

• Odrediti prostorije, inventar, oblik stola-ova, način prekrivanja stolova, dekorativne elemente, osoblje, jela, pića i napitke, tijek posluživanja i završne radove za Cocktail party.


Internet NN 112/2004
• Organizirati posluživanje i poslužiti jednostavnu i proširenu Cocktail party.

Internet stranice NN 112/2004
• Definirati prostor, inventar, osoblje, pripremne radove, jela, pića i napitke, oblikovanje, prekrivanje, ukrašavanje buffet stola, načine i tijek posluživanja kao i završne radove prilikom organizacije hladno – toplih buffeta.

Internet stranice NN 112/2004 • Učenik treba naučiti i izreći značajke vrtnih primanja, barbecuea, smoorebroda, hladnih biffea ruskog i francuskog tipa. Obaviti posluživanje za isti.
Internet stranice NN 112/2004 • Odrediti prostorije, inventar, osoblje, uređivanje i ukrašavanje prostorija i stolova za posluživanje svečanog objeda –večere (banquet).
Internet stranice NN 112/2004 • Izdvojiti elemente narudžbe, meni-a, couvera i postupati u skladu s njima.
Internet stranice NN 112/2004 • Obaviti pripremne radnje i postaviti osnovni inventar na banketni stol.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Urediti konobarski radni stol, podijeliti osoblje po rajonima i upoznati ih sa kretanjem u banketnoj dvorani kao i o dogovorenim znakovima te posebnim zaduženjima.
Informacije NN 112/2004 • Poslužiti na adekvatan način jela, pića i napitke prema utvrđenom meni-u i dogovorenom načinu posluživanja.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Pravilno ispratiti uzvanike te obaviti sve završne radove u svezi s banquetom.Jednostavni prigodni obroci.
Pregledi NN 112/2004 • jela pred gostomUpoznati i ovladati uporabom inventara za pripremanje i dovršavanje jala pred gostom.
Besplatno NN 112/2004 • Prigotoviti jela miješanjem (Tartar biftek, Koktel od škampi, Toska salata, Celer s umakom Remulad, Dinja s pršutom,…).
Glasnik NN 112/2004 • Flambirati slana jela pred gostom juhe (dijela juhe, priloga juhi, prelijevanjem gorućim alkoholom, zwiebelnsuppe); mesnih jela (Bifte Meksiko, teleći medaljoni, flambirana pečena piletina, flambirani škampi, jastog,…);
Propis NN 112/2004 • slatkih jela [kolača (palačinka, omleta, torti, fondia od čokolade, kreme, sladoleda,…);
Propis NN 112/2004 • voća (kruške, dinje, trešnje, breskve, ananasa, banane,…)] .
Propis NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti mesnu, riblju, vegetarijansku,… frituru.
Propis NN 112/2004 • Pravilno rasjeći sušena, kuhana, pečena mesa, ribu, rakove,…
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 156/09, Broj 125/97, Broj 77/00, Broj 139/05, Broj 81/96, Broj 46/96


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled