PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-09-77-1312 NN 77/2001

• g) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) upotrebi koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;


Stranica NN 77/2001

• h) patološki materijal i biološki proizvodi koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge,


Stranica NN 77/2001

• podrijetlom iz Španjolske – regija Catalonia, Castilla - La Mancha, Valencia i Aragon, radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti klasične svinjske kuge.


Stranica NN 77/2001

• Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se prevoze preko područja Španjolske – regija Catalonia, Castilla – La Mancha, Valencia i Aragon.


Internet NN 77/2001
• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke:

Propis NN 77/2001
• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;

Propis NN 77/2001 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Propis NN 77/2001 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Propis NN 77/2001 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Propis NN 77/2001 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 77/2001 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
Propis NN 77/2001 • d) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
Propis NN 77/2001 • e) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Propis NN 77/2001 • f) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Propis NN 77/2001 • g) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
Propis NN 77/2001 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske živih domaćih i divljih svinja i proizvoda od svinja podrijetlom iz Španjolske – regija Catalonia, Castilla - La Mancha i Valencia radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge (»Narodne novine« broj 73/01.)
Propis NN 77/2001 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 77/2001 • Na temelju članka 45. Zakona o mjeriteljskoj djelatnosti (»Narodne novine« br. 11/94), ravnatelj Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo donosi
Propis NN 77/2001 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O MJERITELJSKIM ZAHTJEVIMA ZA PAKOVINE
Propis NN 77/2001 • U Pravilniku o mjeriteljskim zahtjevima za pakovine (»Narodne novine« br. 23/97) u članku 2. alineji tri, ispred riječi »otvaranja« dodaje se riječ »vidljivog«, tako da sada glasi:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 136/03, Broj 37/07, Broj 103/08, Broj 74/03, Broj 146/05, Broj 82/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled