PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-02-20-545 NN 20/2004

• Goveđi trupovi odnosno polovice razvrstavaju se u pet klasa koje se označavaju velikim slovima: E, U, R, O i P.


Stranica NN 20/2004

• Ocjena prekrivenosti trupova odnosno polovica masnim tkivom obavlja se na temelju Priloga 3. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.


Stranica NN 20/2004

• Razvrstavanje iz stavka 1. ovoga članka obavlja se u pet stupnjeva, ocjenom od 1 do 5.


Stranica NN 20/2004

• Klaonička težina goveda je težina toplog trupa odnosno polovica obrađenih prema članku 2. točke 1. i 2. ovoga Pravilnika s kojeg je nakon veterinarsko- zdravstvenog pregleda još odvojeno:


Internet NN 20/2004
• – masno tkivo s područja ingvinalnog kanala kod muških životinja te ispod odstranjenog vimena kod ženskih životinja;

Internet stranice NN 20/2004
• Trupovi, polovice i četvrti mogu biti stavljeni na tržište, držani na zalihi radi prodaje ili se koristiti u preradi samo ako su propisno obilježeni žigom i naljepnicom.

Internet stranice NN 20/2004 • Obilježavanje trupa odnosno polovica žigom i naljepnicom mora biti obavljeno neposredno nakon provedenog postupka klasiranja obrađenog trupa odnosno polovica, prije početka njegova hlađenja, na vanjskoj strani trupa odnosno polovica uvijek na prednjim i zadnjim četvrtima.
Internet stranice NN 20/2004 • Oznake na žigu za kategoriju, klasu i prekrivenost masnim tkivom moraju biti oblika navedenog u Prilogu 4. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio. Oznake moraju biti visine 60 mm, a širine najmanje 45 mm.
Internet stranice NN 20/2004 • Za obilježavanje žigom koristi se nerazmazivo, neizbrisivo i neotrovno bojilo koje se upotrebljava u prehrambenoj industriji te je otporno na vodu i kuhanje.
Internet stranice NN 20/2004 • Naljepnica uz podatke za kategoriju, klasu i prekrivenost masnim tkivom sadrži i sljedeće podatke:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 20/2004 • – naziv i broj odobrene klaonice u kojoj je obavljeno klanje;
Informacije NN 20/2004 • Oblik, veličina i sadržaj naljepnice dan je u Prilogu 5. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Poslovne stranice NN 20/2004 • Oznake na naljepnici moraju biti otporne na oštećenje, dobro čitljive bez mogućnosti mijenjanja podataka na njoj.
Pregledi NN 20/2004 • Oznake iz članka 10. i 11. ovoga Pravilnika ne smiju biti uklonjene prije početka postupka rasijecanja odnosno odkoštavanja četvrti.
Besplatno NN 20/2004 • O klasiranju trupova odnosno polovica sastavlja se zapisnik prema Prilogu 6. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Glasnik NN 20/2004 • Ako se klasiranje trupova odnosno polovica obavlja za veći broj grla istoga vlasnika sastavlja se i zapisnik sa zbirnim podacima prema Prilogu 7. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Propis NN 20/2004 • Nakon završetka klanja u klaonici sastavlja se zbirni zapisnik o dnevnom klanju prema Prilogu 8. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Propis NN 20/2004 • Primjerak zapisnika iz stavka 1., 2. i 3. ovoga članka čuva pravna osoba ovlaštena za klasiranje te klaonica najmanje jednu godinu.
Propis NN 20/2004 • Postupak klasiranja trupova odnosno polovica prema ovome Pravilniku obvezno se provodi u klaonicama neposredno nakon veterinarsko-zdravstvenog pregleda i utvrđivanja klaoničke mase.
Propis NN 20/2004 • Ukoliko je životinja prisilno zaklana, klaonica je obvezna istoga dana izvijestiti o tome klasifikatora.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 42/04, Broj 185/03, Broj 109/07, Broj 63/07, Broj 99/96, Broj 167/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled