PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1995-12-102-1711 NN 102/1995

• i to naročito pazeći na kvalitetu upotrebljenih namirnica, oblik pekarskih proizvoda, boju i okus te njihovo prezentiranje.


Propis NN 102/1995

• Ovaj dio ispita sastoji se od izrade majstorskog rada uz napravljene sve potrebite predradnje: priprema recepata (osnovnih i izvanrednih), nabavljenih i pripremljenih sirovina i pomoćnih materijala, osiguranih alata i uređaja kao i napravljenog obračuna troškova.


Propis NN 102/1995

• Na praktičnom dijelu ispita ispitanik izrađuje nekoliko pekarskih proizvoda i to:


Propis NN 102/1995

• - dvije vrste kruha i to one koje se najčešće proizvode u tom kraju,


Propis NN 102/1995
• - specijalne vrste malih peciva (pecivo uz čaj ili kavu, slano pecivo),

Propis NN 102/1995
• - specijalne vrste trajnih pekarskih proizvoda kao i proizvoda za različite svečane prigode,

Propis NN 102/1995 • Pri izradi praktičnog dijela ispita ispitanik mora pokazati vještine i znanja iz područja pekarstva. Pri tom se mora služiti osnovnim recepturama kao i specijalnim receptima. Mora poštivati mjere zaštite na radu i zaštitu okoliša kao i sve ostale uvjete čije poštivanje zatraži ispitna komisija.
Propis NN 102/1995 • Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti.
Propis NN 102/1995 • 2. Stručno teoretski sadržaji ispita neophodni za obavljanje obrta
Propis NN 102/1995 • U ovom dijelu ispita neophodna su znanja iz slijedećih područja:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 102/1995 • - osnovna znanja iz područja biologije, fizike i kemije živežnih namirnica,
Propis NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i prerada kao i održavanje i skladištenje sirovina i pomoćnih materijala za izradu pekarskih proizvoda,
Propis NN 102/1995 • - vrste i načini omekšavanja tijesta (fizikalni, kemijski i biološki omekšivači),
Propis NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i spremanje dodataka za proizvodnju kruha i peciva.
Propis NN 102/1995 • - znanja iz područja sprečavanja nesreće na radu, zaštite na radu i sigurnosti pri obavljanju posla,
Propis NN 102/1995 • - poznavanje vrste fizikalnih, bioloških i kemijskih omekšivača tijesta,
Propis NN 102/1995 • - znanje o održavanju sirovina i dodataka kao i poznavanje načina njihovog skladištenja,
Propis NN 102/1995 • - izbor i doziranje sirovina i dodataka za proizvodnju različitih vrsta kruha,
Propis NN 102/1995 • - odvagati, izraditi i formirati tijesto za kruh, različite vrste peciva i ostale sitne pekarske proizvode,
Propis NN 102/1995 • - istući, dresirati i premazati mase za fine pekarske proizvode,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 38/95, Broj 131/04, Broj 75/09, Broj 56/02, Broj 75/05, Broj 112/97


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled