PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-05-40-697 NN 40/2001

• Na temelju ove Uredbe nadležna tijela izvršit će potrebne radnje u vezi evidencije pomorskog dobra.


Stranica NN 40/2001

• Ova Uredba stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.


Stranica NN 40/2001

• Na temelju članka 50. stavka 1. točka 2. Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe (»Narodne novine« br. 1/97 – pročišćeni tekst) ministar zdravstva donosi


Stranica NN 40/2001

• O IZMJENAMA PRAVILNIKA O MIKROBIOLOŠKIM STANDARDIMA ZA NAMIRNICE


Internet NN 40/2001
• U Pravilniku o mikrobiološkim standardima za namirnice (»Narodne novine« br. 46/94 i 20/01) članak 9. mijenja se i glasi:

Propis NN 40/2001
• Sirovo i konfekcionirano meso te meso peradi u trupovima (najmanje 0,5 cm ispod površine)1050<102<103<10210/g*

Propis NN 40/2001 • Polutrajne i trajne kobasice, suhomesnati proizvodi i slanina
Propis NN 40/2001 • Polugotova jela koja se prije upotrebe toplinski obrađuju (čuvana pri temp.hlađenja ili smrzavanja)1060<103<103<10210/g*
Propis NN 40/2001 • toplinski ne obrađuju i gotova jela pripremljena u restoranima 1040<10<10<100/25 g
Propis NN 40/2001 • Marinirani proizvodi – hladne marinade u ulju ili tekućini te hladne marinade s majonezom ili ramuladom 1050<102<1035 x1021020/25 g
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 40/2001 • Puding, toplinski obrađeni voćni jogurti i srodni proizvodi<1030<10<10<10/25 g
Propis NN 40/2001 • Sterilizirano slatko vrhnje (nakon termostatskog testa 5 dana pri 32oC)<1---<1--
Propis NN 40/2001 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 40/2001 • Na temelju članka 50. stavka 1. točke 8. Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe (»Narodne novine« broj 1/97 – pročišćeni tekst), ministar zdravstva donosi
Propis NN 40/2001 • o izmjeni i dopunama Pravilnika o uvjetima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opće uporabe koji se mogu stavljati u promet
Propis NN 40/2001 • U Pravilniku o uvjetima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opće uporabe koji se mogu stavljati u promet (»Narodne novine« br. 46/94, 103/00 i 117/00) u članku 116. riječi: »ili životinjskog« te riječi: »tkivni sastojci (npr. kolagen)« brišu se.
Propis NN 40/2001 • »Za tkivne sastojke kolagen i elastin uvoznik je dužan, uz zahtjev za uvoz, priložiti certifikat proizvođača o procjeni rizika od prenosive spongioformne encefalopatije potvrđen od ministarstva zdravstva zemlje u kojoj je sastojak proizveden.«
Propis NN 40/2001 • U članku 117. iza stavka 2. dodaju se stavci 3. i 4. koji glase:
Propis NN 40/2001 • »Derivati dobiveni iz loja mogu se upotrijebiti ako se utvrdi da je proizvođač primijenio ove postupke i to potvrdio certifikatom:
Propis NN 40/2001 • – transesterifikacija ili hidroliza kod najmanje 200oC i odgovarajućeg pritiska kroz 20 minuta (glicerol, masne kiseline i esteri masnih kiselina);
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 45/07, Broj 73/06, Broj 59/93, Broj 109/07, Broj 48/03, Broj 116/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled