PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• - Objasniti i definirati osnovne pojmove istraživanja marketinga u turizmu, te razumjeti potrebu za istraživanjem


Stranica NN 112/2004

• - Uputiti na različite metode i tehnike istraživanja, te na njihove prednosti i nedostatke


Stranica NN 112/2004

• - Razgovarati i objasniti ulogu i povezanost elemenata spleta: proizvod, cijena, promocija, distribucija


Stranica NN 112/2004

• - Okruženje tvrtke ili obrta u marketinškom smislu (dobavljači, kupci, konkurencija, javnost)


Internet NN 112/2004
• - Metode istraživanja (upitnici, ankete, razgovori, analize i sl.)

Internet stranice NN 112/2004
• - Korelacije trendova, mišljenje stručnjaka, analiza unakrsnog utjecaja

Internet stranice NN 112/2004 • - Faze razvoja usluge u turizmu (uvođenje, rast, zrelost, faza opadanja,
Internet stranice NN 112/2004 • - Marketing mix u odnosu na ciljno tržište (usluga u turizmu, cijena smještaja, mjesto – turistička odrednica, propaganda)
Internet stranice NN 112/2004 • - Simboli osobnosti, raspoloženja, stručnosti, stvaranje imagea poduzeća ili obrta
Internet stranice NN 112/2004 • - Informacije, informacijski sustavi, umreženost i uloga menadžera
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Informacije NN 112/2004 • Prepoznati zdravstvenu, religijsku i kulturološku ulogu vina.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Primijeniti znanja o sommelijerstva u kulturološkoj komponenti
Pregledi NN 112/2004 • Izreći regije, pod regije, vinogorja i zone hrvatskog podneblja.
Besplatno NN 112/2004 • Navesti postupke proizvodnje bijelog, crnog i pjenušavog vina.
Glasnik NN 112/2004 • Razvrstati pjenušava vina i navesti značajke pojedine grupe.
Propis NN 112/2004 • Naučiti uporabu vina namijenjenih za daljnju preradu i doradu.
Propis NN 112/2004 • Naučiti značaj vremenske determinante te načina pretakanja i punjenja vina u boce.
Propis NN 112/2004 • Odgovorno preuzimati i pravilno postupati s vinskom ambalažom.
Propis NN 112/2004 • Prepoznati vino s obzirom na elemente punjenja tj. vinskih boca.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 6/02, Broj 82/09, Broj 31/04, Broj 133/07, Broj 128/99, Broj 107/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled