PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-11-101-1679 NN 101/2001

• Ova Odluka stupa na snagu danom objavljivanja u Službenom vjesniku Brodsko-posavske županije, a primjenjuje se od 1. siječnja 2002. godine.


Stranica NN 102/2001

• Na temelju članka 9. Zakona o poljoprivredi (»Narodne novine«, broj 66/2001), a u skladu sa člankom 34. Zakona o novčanim poticajima i naknadama u poljoprivredi i ribarstvu (»Narodne novine«, br. 29/99, 105/99, 46/2000, 101/2000 i 12/2001), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 15. studenoga 2001. godine, donijela


Stranica NN 102/2001

• Proizvođačima krušne pšenice osigurava se, za pšenicu roda 2002. godine, zajamčena cijena od 0,70 kuna za kilogram.


Stranica NN 102/2001

• Cijena iz članka 1. ove Uredbe podrazumijeva franko skladište kupca.


Internet NN 102/2001
• Cijena iz članka 1. ove Uredbe vrijedi za pšenicu zrelu, zdravu, bez znakova plijesni, stranog okusa i mirisa, upotrebljivu za ljudsku hranu, nezaraženu pšeničnim bolestima i štetnicima, s 2% primjesa i nečistoća, 13% vlage i 76 kg hektolitarske mase.

Propis NN 102/2001
• Ako pšenica ima veći ili manji postotak primjesa, nečistoća i vlage od postotka predviđenog u članku 3. ove Uredbe, zajamčena cijena će se smanjiti, odnosno povećati za isti postotak primjesa, nečistoća ili vlage.

Propis NN 102/2001 • Za pšenicu koja ima postotak vlage veći od 14%, zajamčena cijena će se smanjiti i za troškove sušenja. Troškovi sušenja utvrđuju se ugovorom zaključenim između proizvođača i kupca.
Propis NN 102/2001 • Za pšenicu koja ima veću ili manju hektolitarsku masu od one koja je predviđena u članku 3. ove Uredbe, zajamčena cijena povećava se, odnosno smanjuje za 0,5% za svaki kilogram iznad ili ispod hektolitarske mase. Razlomljena zrna se uzimaju u obzir. Ako pšenica ima hektolitarsku masu veću od 80 kg, smatrat će se da ima hektolitarsku masu od 80 kg.
Propis NN 102/2001 • Ova Uredba stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 102/2001 • Na temelju članka 50. stavka 6. Pomorskog zakonika (»Narodne novine«, br. 17/94, 74/94 i 43/96), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 15. studenoga 2001. godine donijela
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 102/2001 • O ODRE?IVANJU GRANICE POMORSKOG DOBRA NA DIJELU k.o. DUBROVNIK
Propis NN 102/2001 • Ovom Uredbom određuje se granica pomorskog dobra na dijelu k.o. Dubrovnik.
Propis NN 102/2001 • Granica pomorskog dobra iz članka 1. ove Uredbe prolazi sljedećim koordinatnim točkama:
Propis NN 102/2001 • a sve kako je nacrtano i označeno u grafičkom prilogu, na kopiji katastarskog plana k.o. Dubrovnik, broj lista plana 42 u mjerilu 1:1000 i na snimci stvarnog stanja u mjerilu 1:500.
Propis NN 102/2001 • Grafički prilozi iz članka 2. ove Uredbe, sastavni su dio Uredbe i ne objavljuju se u »Narodnim novinama«.
Propis NN 102/2001 • Na temelju ove Uredbe nadležna tijela izvršit će potrebne radnje u vezi evidencije pomorskog dobra.
Propis NN 102/2001 • Ova Uredba stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 102/2001 • Na temelju članka 50. stavka 6. Pomorskog zakonika (»Narodne novine«, br. 17/94, 74/94 i 43/96), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 15. studenoga 2001. godine donijela
Propis NN 102/2001 • O ODRE?IVANJU GRANICE POMORSKOG DOBRA NA DIJELU k.o. CRIKVENICA
Propis NN 102/2001 • Ovom Uredbom određuje se granica pomorskog dobra na dijelu k.o. Crikvenica, za područje plaže Omorika.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 5/91, Broj 2/03, Broj 87/06, Broj 127/08, Broj 66/02, Broj 81/96


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled