PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-01-5-182 NN 5/2004

• Posluživanje jela, salata i pića od riba, mekušaca i rakova za dvije osobe Znati specifičnosti pri posluživanju jela od riba, mekušaca i rakova, izabrati pribor, znati preporučiti pojedine salate, pića i sl. uz navedeno jelo


Stranica NN 5/2004

• Sastavljanje menijaPoduzimanje svih radnji i pridržavanje osnovnih načela za sastavljanje menija. Izrada meni kartice.


Stranica NN 5/2004

• Ispostavljanje računa za pružene uslugeZnati pravila službe te pravila prilagođavanju gostu, obračun i dostava računa


Stranica NN 5/2004

• Priprema jela pred gostomZnati pripraviti, dovršiti jelo pred gostom; pripraviti prostor s potrebnim inventarom i pravilno rasporediti obrok na tanjur gosta


Internet NN 5/2004
• Znati pravilno povezati različite vrste pića i odabrati potrebnu temperaturu napitka.

Internet stranice NN 5/2004
• Serviranje vinaZnati elemente vinske karte, otvaranje butelje pred gostom, izbor čaša, prezentacija i upit o kvaliteti, serviranje vina

Internet stranice NN 5/2004 • Hladno-topli bifeZnati pripraviti jela i znati objasniti pojedine postupke, način serviranja i posluživanja gostu.
Internet stranice NN 5/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
Internet stranice NN 5/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
Internet stranice NN 5/2004 • Stručno-teorijski dio ispita obuhvaća teorijska znanja nužna za obavljanje praktičnih postupaka u zanimanju koja su propisana nastavnim planom i programom za teorijski dio naukovanja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 5/2004 • Ugostiteljsko posluživanje – prema dogovoru s gostima oko izbora jela i pića
Informacije NN 5/2004 • Priprema i posluživanje koktel partija, banketa i hladnog-toplog bifea
Poslovne stranice NN 5/2004 • Rezervacija ugostiteljskih usluga – doček i prihvat gostiju
Pregledi NN 5/2004 • Francuska - zemlja kulinarskih umijeća - osnovni pojmovi iz menija
Besplatno NN 5/2004 • Primjena mjera zaštite na radu i provođenje mjera higijene osobne i na radnome mjestu0 – 10
Glasnik NN 5/2004 • Stručno-teorijski dio ispita je u pisanom obliku, a sastoji se od pitanja i zadaća koje postavlja ispitna komisija. Za zanimanja za koja postoji katalog ispitnih pitanja i zadataka za pomoćničke ispite, koristi se taj katalog.
Propis NN 5/2004 • Ispitanik koji postigne od 30 do 59 posto (%) bodova upućuje se na usmeni ispit.
Propis NN 5/2004 • Na usmenom ispitu u pravilu se provjeravaju znanja iz onih područja iz kojih naučnik nije pokazao dostatna znanja na pismenom dijelu ispita.
Propis NN 5/2004 • Na temelju stavka 4. članka 53. Zakona o obrtu (Narodne novine, br. 49/03), ministar za obrt, malo i srednje poduzetništvo nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore, donosi
Propis NN 5/2004 • Svrha pomoćničkog ispita je dokazivanje ispitanika da je stekao vještine i stručno-teorijska znanja, utvrđena nastavnim planom i programom za zanimanje kotlar (Narodne novine, br. 84/97), nužna za obavljanje poslova u tom zanimanju.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 20/92, Broj 104/01, Broj 76/04, Broj 91/01, Broj 9/93, Broj 31/02


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled