PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• Račun diobe uz jednostavan postupak omogućava podjelu određenih sredstava ili vremena prema unaprijed određenim kriterijima na potreban broj dijelova


Stranica NN 112/2004

• Pomoću računa smjese znati odrediti omjere miješanja da bismo dobili željeno svojstvo smjese Omjeri i razmjeri


Stranica NN 112/2004

• 2. Postotni, promilni i kamatni računRazumjeti pojam postotka


Stranica NN 112/2004

• Znati izračunati postotak pomoću kalkulatora bez obzira na osnovnu vrijednost


Internet NN 112/2004
• Znati ispravno koristiti formule za promilni i kamatni računPojam postotka

Internet stranice NN 112/2004
• 3. Aritmetički i geometrijski niz i primjeneRazumjeti pojam niza

Internet stranice NN 112/2004 • Znati izračunati konačnu vrijednost uloga pri složenom ukamaćivanjuPojam niza
Internet stranice NN 112/2004 • 4. Kalkulacija cijeneZnati izračunati svaki element kalkulacije,
Internet stranice NN 112/2004 • napraviti promjene cijena, popuste s odgovarajućim promjenama kalkulacije - Osnovni pojmovi vezani uz cijenu (nabavna cijena jela i pića, rabat, marža, porez – PDV,
Internet stranice NN 112/2004 • 5. Godišnji obračun poreza na dohodak i ispunjavanje porezne prijaveZnati protumačiti upute o ispunjavanju porezne prijave i izračunati vlastite obaveze
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Informacije NN 112/2004 • Ukazati učenicima važnost održavanja prije svega osobne higijene u prostoru ugostiteljskog objekta kao i radne odjeće
Poslovne stranice NN 112/2004 • Pored osobne higijene od izuzetne važnosti je i higijena radnog prostora, prije svega zbog zaštite zdravlja, kako ugostiteljskog radnika tako i gostiju
Pregledi NN 112/2004 • Ukazati na vrste i putove prenošenja zaraznih bolesti, a posebno načine kako preventivno djelovati da bi se spriječilo širenje zaraze
Besplatno NN 112/2004 • Upoznati s higijenskim aspektima izbora namirnica za pravilnu prehranu, njihovo higijensko ispravno čuvanje, pripremu i preradu
Glasnik NN 112/2004 • Naglasiti najučestalije mogućnosti trovanja hranom u ugostiteljstvu
Propis NN 112/2004 • Higijena prostorija, uređaja, posuđa i pribora u ugostiteljstvu
Propis NN 112/2004 • Usvojiti praktična znanja o osnovnim kemijskim zakonitostima, promjenama i procesima, s posebnim naglaskom na njihovu primjenu u struci. Razvijati sposobnost praktične primjene stečenih znanja. Upoznati s vrstama i građom tvari, osnovnim znanjima iz područja organske kemije, s posebnim naglaskom na biološki važnim spojevima i njihovoj ulozi u prehrani. Razvijati kod učenika sposobnost logičnog mišljenja i zaključivanja.
Propis NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Osnovni kemijski pojmoviRazumjeti razliku između fizičke i kemijske promjene tvari.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 96/94, Broj 17/90, Broj 33/02, Broj 55/09, Broj 59/08, Broj 74/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled