PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• - shvatiti ulogu i zadatak kuharstva u ljudskoj prehrani, hotelijerstvu i ugostiteljstvu


Stranica NN 112/2004

• - upoznati potrebite mjere zaštite na radu i osposobiti se za rad na siguran


Stranica NN 112/2004

• - razvijati smisao za stvaralaštvo, ljepotu i estetiku


Stranica NN 112/2004

• - upoznati funkcionalnost i namjenu svih kuhinjskim prostorija


Internet NN 112/2004
• - stjecanje potrebne odgovornosti za rukovanje opremom, alatom i cjelokupnim inventarom

Internet stranice NN 112/2004
• - upoznati učenike s značajkama zdrave, jednostavne I autohtone prehrane kao turističkog proizvoda

Internet stranice NN 112/2004 • - poticati učenike za što svrsishodnijom organizacijom procesa rada u kuhinji
Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebne navike i vještine u pripremanju raznih vrsta živežnih namirnica
Internet stranice NN 112/2004 • - usvojiti temeljne značajke tehnološkog procesa gotovljenja živežnih namirnica
Internet stranice NN 112/2004 • - racionalno i pravilno gospodarenje živežnim namirnicama, radnim vremenom i sredstvima za rad
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - razvijati tolerantnost i prihvaćanje drukčijih mišljena i poštivanje različitosti
Informacije NN 112/2004 • - poticati koordinaciju, korelaciju i integraciju na razini unutarpredmetnih područja
Poslovne stranice NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
Pregledi NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom
Besplatno NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Glasnik NN 112/2004 • - upoznati, prihvatiti i zavoljeti temeljne značajke ovog predmeta potrebite za zanimanje
Propis NN 112/2004 • - analizirati temeljne značajke kuharstva u okviru gastronomije, kriterije ekonomičnosti, zdrave prehrane i inovacija u sastavu tradicija
Propis NN 112/2004 • - prepoznati i prihvatiti sve ljudske, moralne, intelektualne, radne i stručne kvalitete budućeg kuhara
Propis NN 112/2004 • - analizirati i uspoređivati kuharstvo tijekom stoljeća i njegovu tijesnu povezanost s razvojem čovjeka, društva i prilikama u kojima je živio
Propis NN 112/2004 • - značajke važnijih svjetskih kuhinja (francuske, talijanske, španjolske, portugalske, bečke, britanske, ruske, orijentalne, mađarske, američke, kineske, japanske i hrvatske kuhinje)
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 137/08, Broj 18/07, Broj 66/97, Broj 117/03, Broj 139/09, Broj 81/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled