PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• - ukrašavanje, izlaganje, prezentiranje i posluživanje hladnih predjela


Stranica NN 112/2004

• - pripremanje, gotovljenje, prezentiranje i posluživanje običnih bistrih juha


Stranica NN 112/2004

• - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnih priloga za bistre juhe


Stranica NN 112/2004

• - pripremanje, gotovljenje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih gustih juha od raznih vrsta povrća, žitarica i brašna


Internet NN 112/2004
• - naučiti i shvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu toplih predjela u gastronomiji i obroku

Internet stranice NN 112/2004
• tehnološkom procesu i vrstama živežnih namirnica od kojih se gotove

Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje toplih predjela od jaja, povrća, tjestenina, riže, riba, rakova, školjki i glavonožaca
Internet stranice NN 112/2004 • - naučiti i prihvatiti temeljne značajke, mjesto i ulogu priloga i variva u kuharstvu, te pravilan izbor namirnica i tehnološkog postupka za gotovljenje jela
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje priloga od raznih povrća procesom kuhanja, pirjanja, prženja, kašice od povrća, te jela od tjestenina i riže
Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje jednostavnijih variva
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje salata od sirovog i kuhanog povrća
Informacije NN 112/2004 • - osposobiti se za pripremanje, gotovljenje, prezentiranje, izlaganje i posluživanje raznih jednostavnih slatkih jela od voća, industrijskih i jednostavnijih domaćih tijesta
Poslovne stranice NN 112/2004 • Metodičke napomene: Kombinira se teoretska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je insistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.
Pregledi NN 112/2004 • Pripremanje učenika za korištenje informacijsko komunikacijske tehnologije u rješavanje u različitih zadataka tijekom školovanja te stjecanje vještina koje omogućavaju informacijsku pismenost i primjenu informacijskih znanja u zanimanju.
Besplatno NN 112/2004 • Stvoriti opremske i didaktičko-metodičke uvjete kako bi učenici mogli razumjeti primjenu informacijsko komunikacijske tehnologije kroz stvarno korištenje te tehnologije u okruženju računalske učionice
Glasnik NN 112/2004 • Omogućiti učenicima da se prilagode novoj tehnologiji rada u okruženju umreženih računalskih učionica.
Propis NN 112/2004 • Kod učenika razvijati dobre radne navike glede korektnog rada s računalima i njihovim priključcima čime se ostvaruju pretpostavke sigurnog rada tehničke opreme i povjerenja čovjeka u opremu.
Propis NN 112/2004 • Učenici bi trebali koristiti računala kompetentno i inteligentno u svakodnevnom životu.
Propis NN 112/2004 • Za proceduralne vještine poticati učenike za točno stvaranje algoritama procedura i to preko upotrebe visoko jasne vježbe simulacije. Simulacije bi trebale ponoviti stvaran posao i okoliš u njemu što je moguće stvarnije. Učenici bi trebali znati koristiti usvojena znanja i stečene spoznaje za rješavanje rutinskih problema u ostalim predmetima.
Propis NN 112/2004 • Bogatstvom didaktičko metodičkih ideja osposobiti učenike za kvalitetnu navigaciju kroz računalske, korisničke, mrežne (LAN) i Internet resurse.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 117/05, Broj 11/97, Broj 114/00, Broj 85/09, Broj 108/09, Broj 147/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled