PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - upoznati značajke zanimanja i dužnosti zaposlenika u kuhinji,


Stranica NN 112/2004

• - shvatiti ulogu i zadatak kuharstva u ljudskoj prehrani, hotelijerstvu i ugostiteljstvu,


Stranica NN 112/2004

• - upoznati potrebite mjere zaštite na radu i osposobiti se za rad na siguran način,


Stranica NN 112/2004

• - razvijati smisao za stvaralaštvo, ljepotu i estetiku,


Internet NN 112/2004
• - upoznati funkcionalnost i namjenu svih kuhinjskim prostorija,

Internet stranice NN 112/2004
• - sticane potrebne odgovornosti za rukovanje opremom, alatom i cjelokupnim inventarom,

Internet stranice NN 112/2004 • - upoznati učenike s značajkama zdrave, jednostavne i autohtone prehrane kao turističkog proizvoda,
Internet stranice NN 112/2004 • - poticati učenike za što svrsishodnijom organizacijom procesa rada u kuhinji,
Internet stranice NN 112/2004 • - steći potrebne navike i vještine u pripremanju raznih vrsta živežnih namirnica,
Internet stranice NN 112/2004 • - usvojiti temeljne značajke tehnološkog procesa gotovljenja živežnih namirnica,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • - racionalno i pravilno gospodarenje živežnim namirnicama, radnim vremenom i sredstvima za rad,
Informacije NN 112/2004 • - razvijati tolerantnost i prihvaćanje drukčijih mišljena i poštivanje različitosti,
Poslovne stranice NN 112/2004 • - poticati koordinaciju, korelaciju i integraciju na razini unutarpredmetnih područja,
Pregledi NN 112/2004 • - sticane potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
Besplatno NN 112/2004 • pravilno prezentiranje i posluživanje raznih skupina i vrsta jela predviđene ovim programom.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • - upoznati, prihvatiti i zavoljeti temeljne značajke ovog predmeta potrebite za zanimanje
Propis NN 112/2004 • - analizirati temeljne značajke kuharstva u okviru gastronomije, kriterije ekonomičnosti, zdrave prehrane i inovacija u sastavu tradicija
Propis NN 112/2004 • - prepoznati i prihvatiti sve ljudske, moralne, intelektualne, radne i stručne kvalitete budućeg kuhara
Propis NN 112/2004 • - analizirati i uspoređivati kuharstvo tijekom stoljeća i njegovu tijesnu povezanost s razvojem čovjeka, društva i prilikama u kojima je živio
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 171/03, Broj 13/06, Broj 88/05, Broj 53/90, Broj 36/95, Broj 151/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled