PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-10-99-2947 NN 99/2007

• 1) Prilozi I. do VI. ovoga Pravilnika, koji su njegov sastavni dio, mogu se mijenjati ili dopunjavati uzimajući u obzir znanstveni i tehnički napredak.


Stranica 2007-10-99-2947 NN 99/2007

• 2) U skladu s posebnim postupkom Europske komisije mogu se odobriti odstupanja od Priloga I. do VI. ovoga Pravilnika, pod uvjetom da ona ne utječu na ostvarivanje ciljeva određenih ovim Pravilnikom.


Stranica 2007-10-99-2947 NN 99/2007

• 3) U skladu sa stavkom 4. i 5. ovoga članka nadležno tijelo može, u skladu s člankom 57. Zakona o hrani, ne dovodeći u pitanje ostvarivanje ciljeva ovoga Pravilnika i Zakona o hrani usvojiti nacionalne mjere, za prilagodbu zahtjeva utvrđenih u Prilogu I. ovoga Pravilnika.


Stranica 2007-10-99-2947 NN 99/2007

• – omogućiti nastavak primjene tradicionalnih metoda u svakoj fazi proizvodnje, prerade ili distribucije hrane;


Internet NN 99/2007
• – odgovoriti na potrebe subjekata u poslovanju s hranom u prehrambenom sektoru koji imaju nisku produktivnost ili se nalaze u područjima u kojima postoje posebna zemljopisna ograničenja; ili

Internet stranice NN 99/2007
• – omogućiti provođenje projekata kako bi se ispitale nove mogućnosti kontroliranja higijene mesa;

Internet stranice NN 99/2007 • (b) odnose se naročito na sljedeće odredbe iz Priloga I. ovoga Pravilnika:
Internet stranice NN 99/2007 • 5) U slučaju donošenja nacionalnih mjera iz stavka 3. ovoga članka nadležno tijelo radi provođenja posebnog postupka obavještava Europsku komisiju i ostale države članice Europske unije. U obavijesti se:
Internet stranice NN 99/2007 • (a) detaljno opisuju zahtjevi koji se moraju prilagoditi te se navodi vrsta prilagodbe;
Internet stranice NN 99/2007 • (c) objašnjavaju razlozi za prilagodbu, te se, gdje je to bitno, daje sažetak provedene analize opasnosti i svih mjera koje se moraju poduzeti kako bi se osiguralo da prilagodba ne dovede u pitanje ciljeve ovoga Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 99/2007 • Izmjene i dopune Priloga I. do VI. ovoga Pravilnika donose se kako bi se utvrdili:
Informacije NN 99/2007 • 1. testovi za ocjenu rada subjekata u poslovanju s hranom i njihovog osoblja;
Poslovne stranice NN 99/2007 • 2. metode obavještavanja o rezultatima veterinarskih pregleda;
Pregledi NN 99/2007 • 3. kriteriji prema kojima će se određivati, na temelju analize rizika, kada službeni veterinar ne mora biti prisutan u klaonicama i objektima za preradu divljači tijekom ante i post mortem pregleda;
Besplatno NN 99/2007 • 4. pravila o sadržaju testova za službene veterinare i službene pomoćnike;
Glasnik NN 99/2007 • 5. mikrobiološki kriteriji za kontrolu procesa vezano uz higijenu u objektima;
Propis NN 99/2007 • 6. drugi mogući postupci te serološki ili drugi laboratorijski testovi koji pružaju jamstva koja su najmanje jednakovrijedna posebnim postupcima post mortem pregleda što su opisani u Prilogu I. Odjeljku IV. ovoga Pravilnika i koji ih, ako to odluči nadležno tijelo, mogu zamijeniti;
Propis NN 99/2007 • 7. okolnosti u kojima, s obzirom na poljoprivredno gospodarstvo, regiju ili državu podrijetla i načela analize rizika, nisu potrebni određeni posebni postupci post mortem pregleda koji su opisani u Prilogu I. Odjeljku IV. ovoga Pravilnika;
Propis NN 99/2007 • 9. hladni tretman kojemu se, s obzirom na cisticerkozu i trihinelozu, mora podvrgnuti meso;
Propis NN 99/2007 • 10. uvjeti pod kojima se poljoprivredna gospodarstva i regije mogu proglasiti slobodnim od cisticerkoze i trihineloze;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 45/93, Broj 133/97, Broj 6/06, Broj 53/06, Broj 81/06, Broj 20/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled