PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-07-79-1936 NN 79/2009

• 4. Mali objekt za preradu mlijeka – objekt u kojem se godišnje preradi manje od 500.000 l mlijeka;


Stranica 2009-07-79-1936 NN 79/2009

• 5. Mali objekt za proizvodnju mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa – objekt u kojem se godišnje preradi manje od 250 t mesa;


Stranica 2009-07-79-1936 NN 79/2009

• 6. Mali objekt za rasijecanje mesa – objekt u kojem se godišnje preradi manje od 250 t mesa;


Stranica 2009-07-79-1936 NN 79/2009

• 7. Mjesto prispijeća pošiljke – prvo mjesto prispijeća pošiljke na područje Republike Hrvatske, nakon graničnog prijelaza, a prije stavljanja u promet ili korištenja;


Internet NN 79/2009
• 8. Nadležno tijelo – Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja;

Internet stranice NN 79/2009
• 9. Noćni rad – rad u vremenu između 22 sata uvečer i 6 sati ujutro sljedećeg dana;

Internet stranice NN 79/2009 • 10. Post mortem pregled – pregled u skladu s odredbama Priloga I. Odjeljka I. Poglavlja II. Dijela D Pravilnika o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla;
Internet stranice NN 79/2009 • 11. Serija hrane životinjskog podrijetla – podrazumijeva jedinicu hrane životinjskog podrijetla stavljenu na tržište, koja je prerađena, proizvedena ili pakirana u gotovo jednakim uvjetima;
Internet stranice NN 79/2009 • 12. Svježi proizvodi ribarstva – slatkovodne ili morske životinje (osim živih školjkaša, živih plaštenjaka, živih morskih puževa te sisavaca, gmazova i žaba) podrijetlom od ribolova ili iz uzgoja koji su podvrgnuti samo postupku hlađenja;
Internet stranice NN 79/2009 • 14. Težina zaklane svinje – trup životinje neposredno nakon klanja i iskrvarenja, s kožom bez dlake, glavom i repom, bez bubrega i bubrežnog sala, jezika i spolnih te drugih unutrašnjih organa, rožine papaka, očnih jabučica i ušnih kanala;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 79/2009 • 15. Težina zaklane ovce i koze – trup životinje neposredno nakon klanja i iskrvarenja, s bubrezima i bubrežnim lojem bez kože, glave, donjih dijelova nogu, repa i unutarnjih organa; U slučaju janjadi te jaradi glava i rep životinje uključeni su u težinu.
Informacije NN 79/2009 • 1) Subjekt u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla i hranom za životinje (u daljnjem tekstu: subjekt) obvezan je za provedene službene kontrole u objektima iz članka 4. ovoga Pravilnika plaćati pristojbe propisane odredbama ovoga Pravilnika.
Poslovne stranice NN 79/2009 • 2) Pristojbe iz stavka 1. ovoga članka subjekt uplaćuje u Državni proračun Republike Hrvatske.
Pregledi NN 79/2009 • 3) Pristojbe iz ovoga članka koriste se za financiranje troškova službenih kontrola.
Besplatno NN 79/2009 • Pristojbe iz članka 3. ovoga Pravilnika obračunavaju se na sljedeći način:
Glasnik NN 79/2009 • 1. za klaonice te objekte za obradu i rasijecanje odstrijeljene divljači,
Propis NN 79/2009 • (a) za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa,
Propis NN 79/2009 • (c) za preradu i pripremu proizvoda ribarstva te uskladištenje svježih proizvoda ribarstva;
Propis NN 79/2009 • (d) za preradu jaja, pakirne centre za jaja, preradu žaba i puževa, proizvodnju topljene životinjske masti i čvaraka, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva, prerađene želatine i kolagena,
Propis NN 79/2009 • – uskladištenje hrane životinjskog podrijetla (osim svježih proizvoda ribarstva) u uvjetima kontrolirane temperature,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 14/08, Broj 159/04, Broj 1/06, Broj 112/03, Broj 110/01, Broj 43/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled