PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/2005 • 4. Udovoljavanje zahtjevima iz članka 26. u svezi sa člankom 29., stavkom 8. ovog pravilnika
NN 90/2005 • 4.1. Ukoliko u točki 4.2. ovog priloga nije drukčije određeno, kao nadzorne vage mogu se upotrebljavati:
NN 90/2005 • a) neautomatske vage ako imaju valjani ovjerni žig čija granična pogreška nije veća od 1/5 dopuštenoga negativnog odstupanja i
NN 90/2005 • b) automatske vage s valjanim ovjerenim žigom koje udovoljavaju uvjetima iz točke 1.1.2. ovog priloga.
NN 90/2005 • 4.2. Ako se kao nadzorne vage upotrebljavaju neautomatske vage, ispitni ovjerni podjeljak »e« ljestvice ne smije biti veći od vrijednosti utvrđenih u tablici 2.
NN 90/2005 • u kilogramima ili litramaNajveća dopuštena vrijednost ispit. ovjernog podjeljka »e« ljestvice u g
NN 90/2005 • Na mjernim uređajima koji se upotrebljavaju za registriranje ili očitavanje mjernih vrijednosti, sukladno točkama 1., 2., 3. i 4. ovog priloga ne trebaju se podnositi na ovjeravanje. Njih treba nadzirati tijekom mjerenja u uobičajenim radnim uvjetima.
NN 90/2005 • Dimljeni proizvodi, kobasice koje se nakon punjenja u crijevo moraju još dorađivati (dimljenjem, sušenjem na zraku, kuhanjem, pečenjem)Nakon završetka dodatnog pakiranja i pripremanja za isporuku kao što je: pakiranje u foliju, stavljanje naljepnica, stavljanje plombi i drugo
NN 90/2005 • Narezane sirove kobasicePodatak iz dokumentacije pogona proizvođača
NN 90/2005 • Duboko smrznuti proizvodi, duboko smrznuta zaklana peradNakon dubokog zamrzavanja
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/2005 • Mast za jelo sa sadržajem vode većim od 10%Do 2 sata nakon oblikovanja
NN 90/2005 • Otvorena pakovanja sa svježim voćem ili povrćem, uključujući uzgojene gljiveDo 3 sata nakon pakiranja
NN 90/2005 • Zatvorena pakovanja sa svježim voćem ili povrćem, uključujući uzgojene gljiveDo 6 sati nakon pakiranja
NN 90/2005 • IZUZECI PRI ODRE?IVANJU »TRENUTKA ZAVRŠETKA PROIZVODNJE« PROIZVODA OZNAČENIH OCIJE?ENOM MASOM
NN 90/2005 • Konzerve voća, povrća, gljiva i kiseljeni proizvodi (osim jagoda, malina, kupina, kivia) 30 dana nakon sterilizacijeRoka uporabe označenog na pakovini
NN 90/2005 • Jagode, maline, kupine, kivi 30 dana nakon sterilizacije 2 godine nakon sterilizacije
NN 90/2005 • Proizvodi od zasoljenih riba, marinade, kuhane ribe, trajne riblje konzerve, školjke, račići i sličnoNeposredno nakon nalijevanja 14 dana nakon nalijevanja
NN 90/2005 • Marinada od prženih riba 48 sati nakon nalijevanja 14 dana nakon nalijevanja
NN 90/2005 • Meso i ostali proizvodi od mesa 5 dana nakon sterilizacijeRoka uporabe označenog na pakovini
NN 90/2005 • Drugi proizvodi 14 dana nakon nalijevanjaRoka uporabe označenog na pakovini
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 108/00, Broj 16/06,
Broj 40/99, Broj 136/08,
Broj 84/07, Broj 10/97
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE