PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-01-9-382 NN 9/2007

• (a) konzervansi: tvari ili mikroorganizmi koji štite hranu za životinje od kvarenja uzrokovanog djelovanjem mikroorganizama i njihovih metabolita;


Stranica 2007-01-9-382 NN 9/2007

• (b) antioksidansi: tvari koje produljuju rok valjanosti hrane za životinje štiteći je od kvarenja uzrokovanog oksidacijom;


Stranica 2007-01-9-382 NN 9/2007

• (c) emulgatori: tvari koje omogućuju dobivanje i održivost homogenosti mješavine dvije ili više komponenata u hrani za životinje koje se inače ne bi mogle homogeno izmiješati;


Stranica 2007-01-9-382 NN 9/2007

• (d) stabilizatori: tvari koje omogućavaju održivost deklariranih fizičko-kemijskih svojstava hrane za životinje;


Internet NN 9/2007
• (e) sredstva za zgušnjavanje: tvari koje povećavaju viskozitet hrane za životinje;

Internet stranice NN 9/2007
• (f) sredstva za geliranje: tvari koje daju oblik hrani za životinje stvaranjem gela;

Internet stranice NN 9/2007 • (g) veziva: tvari koje povezuju čestice u hrani za životinje u čvrstu strukturu;
Internet stranice NN 9/2007 • (h) sredstva za kontrolu kontaminacije radionuklidima: tvari koje sprječavaju apsorpciju ili pospješuju izlučivanje radionuklida;
Internet stranice NN 9/2007 • (i) sredstva za sprječavanje stvaranja gruda: tvari koje sprječavaju međusobno vezivanje pojedinih čestica hrane za životinje i stvaranje gruda;
Internet stranice NN 9/2007 • (j) regulatori kiselosti: tvari koje reguliraju pH vrijednost hrane za životinje;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 9/2007 • (k) dodaci za siliranje: tvari, enzimi i/ili mikroorganizmi namijenjeni hrani za životinje koji pospješuju proces siliranja;
Informacije NN 9/2007 • (l) sredstva za denaturiranje: tvari koje se dodaju u hranu za životinje radi njezina razlikovanja od hrane.
Poslovne stranice NN 9/2007 • 2. U kategoriju »osjetilni dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
Pregledi NN 9/2007 • – tvari koje se nakon konzumacije ugrađuju u tkiva i proizvode životinja u svrhu njihova bojenja;
Besplatno NN 9/2007 • – tvari koje povoljno utječu na obojenost ukrasnih ribica i ptica;
Glasnik NN 9/2007 • (b) arome: tvari za poboljšanje mirisa hrane za životinje i tvari za poticanje teka.
Propis NN 9/2007 • 3. U kategoriju »nutritivni dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
Propis NN 9/2007 • (a) vitamini, provitamini i kemijske tvari vitaminima sličnog učinka;
Propis NN 9/2007 • (c) aminokiseline, njihove soli i aminokiselinama analogne tvari;
Propis NN 9/2007 • 4. U kategoriju »zootehnički dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 34/93, Broj 111/05, Broj 26/05, Broj 24/93, Broj 117/03, Broj 62/92


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled