PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-09-93-2814 NN 93/2007

• h) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;


Stranica 2007-09-93-2814 NN 93/2007

• i) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:


Stranica 2007-09-93-2814 NN 93/2007

• – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;


Stranica 2007-09-93-2814 NN 93/2007

• – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;


Internet NN 93/2007
• gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;

Internet stranice NN 93/2007
• j) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;

Internet stranice NN 93/2007 • k) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80°C;
Internet stranice NN 93/2007 • l) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
Internet stranice NN 93/2007 • m) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Internet stranice NN 93/2007 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 93/2007 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Informacije NN 93/2007 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
Poslovne stranice NN 93/2007 • n) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Pregledi NN 93/2007 • o) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Besplatno NN 93/2007 • p) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
Glasnik NN 93/2007 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz sljedećih zemalja:
Propis NN 93/2007 • Ujedinjeno Kraljevstvo (izuzev okruga Surrey u Velikoj Britaniji)
Propis NN 93/2007 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara, proizvoda od papkara kao i životinjske hrane i stelje radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavke i šapa (»Narodne novine« br. 83/2007.).
Propis NN 93/2007 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 93/2007 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97., 105/01. i 172/03.), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 18/02, Broj 81/05, Broj 116/05, Broj 19/90, Broj 134/09, Broj 119/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled