PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-06-78-1545 NN 78/2005

• – miješani kruh iz cijelog zrna mora sadržavati više od 20% različitih vrsta brašna od cijelog zrna ili prekrupe od cijelog zrna, računato na ukupnu količinu brašna.


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Posebne vrste kruha su proizvodi karakterističnih svojstava koja potječu od dodanih sastojaka ili koja se postižu posebnim tehnološkim postupkom.


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Pod posebnim tehnološkim postupkom podrazumijevaju se posebna priprema sirovina, posebno vrenje tijesta, ručno ili drugo posebno oblikovanje tijesta, posebno pečenje ili neki drugi nespomenuti tehnološki postupak.


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Prema vrsti upotrijebljenih sastojaka i načinu izrade, kruh posebnih vrsta se razvrstava i stavlja na tržište pod nazivom:


Internet NN 78/2005
• – mliječni kruh, pri čijoj se proizvodnji više od 50% potrebne količine vode zamjenjuje mlijekom ili odgovarajućom količinom mlijeka u prahu;

Internet stranice NN 78/2005
• – kruh sa sirutkom, gdje više od 15% potrebne količine vode zamjenjuje sirutka ili odgovarajuća količina sirutke u prahu;

Internet stranice NN 78/2005 • – kruh sa sirom, koji se proizvodi uz dodatak više od 10% svježeg sira računato na ukupnu količinu brašna;
Internet stranice NN 78/2005 • – kruh s fermentiranim mliječnim proizvodima (jogurt, kefir i dr.) kojem se u proizvodnji dodaje više od 10% fermentiranih mliječnih proizvoda računato na ukupnu količinu brašna;
Internet stranice NN 78/2005 • – kruh s masnoćama, koji sadrži više od 5% masti računato na ukupnu količinu brašna, a naziva se prema vrsti upotrijebljene masnoće (s maslacem; s bućinim uljem i dr.);
Internet stranice NN 78/2005 • – kruh s jajima, koji sadrži više od 124 grama jajnog melanža sa 75% vode ili 31 gram jaja u prahu računato na ukupnu količinu brašna;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 78/2005 • – kruh s krumpirom, koji sadrži više od 4% krumpirovog brašna ili krumpirovih pahuljica ili 10% kuhanog očišćenog krumpira računato na ukupnu količinu brašna;
Informacije NN 78/2005 • – kruh s mesnim prerađevinama (čvarci, šunka, slanina, kobasice i d.) je proizvod kojem je dodano više od 10% mesnih prerađevina računato na ukupnu količinu brašna;
Poslovne stranice NN 78/2005 • – kruh sa pšeničnim posijama koji sadrži više od 7% pšeničnih posija računato na ukupnu količinu brašna,
Pregledi NN 78/2005 • – kruh sa pšeničnim klicama, koji sadrži više od 5% pšeničnih klica ili odgovarajuću količinu suhih pšeničnih klica, računato na ukupnu količinu brašna,
Besplatno NN 78/2005 • – kruh sa suhim voćem koji sadrži više od 5% grožđica, suhog voća i sl. računato na ukupnu količinu brašna;
Glasnik NN 78/2005 • – kruh sa začinima mora sadržavati začine u količinama, koje kruhu daju osobit okus/aromu;
Propis NN 78/2005 • – kruh sa sjemenkama, koji sadrži više od 5% sjemenki računato na ukupnu količinu brašna;
Propis NN 78/2005 • – kruh sa povrćem koji sadrži više od 2% suhog povrća računato na ukupnu količinu brašna;
Propis NN 78/2005 • – kruh sa zrnjem koji sadrži više od 5% zrna žitarica ili soje računato na ukupnu količinu brašna;
Propis NN 78/2005 • – kruh produljene svježine koji mora ostati svjež i podoban za uporabu najmanje 5 dana;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 57/06, Broj 70/98, Broj 24/93, Broj 8/99, Broj 70/97, Broj 102/98


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled