PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-11-123-3563 NN 123/2007

• Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.


Stranica 2007-11-123-3563 NN 123/2007

• Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograde koje se proteže sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.


Stranica 2007-11-123-3563 NN 123/2007

• Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.


Stranica 2007-11-123-3563 NN 123/2007

• – je meso dobiveno od životinja zaklanih ili ubijenih u lovu prije 15. srpnja 2007. godine; ili


Internet NN 123/2007
• – je meso dobiveno od životinja koje su držane najmanje 90 dana prije datuma klanja ili odstrela, ili od rođenja (ukoliko su mlađe od 90 dana) i zaklane izvan područja visokog rizika za slinavku i šap, radijusa 150 km od mjesta gdje se bolest prvi put pojavila; ili

Internet stranice NN 123/2007
• – meso potječe iz sljedećih područja: Brighton i Hove, Luton, Medway, Milton Keynes, Southend-on Sea, Thurrock, West Berkshire, Bedfordshire, East Sussex County, Essex County, Hertfordshire County, Kent, Oxfordshire County, Wiltshire County, Gloucestershire County, Cambridgeshire County, Northamptonshire County, Warwickshire County, Swindon.

Internet stranice NN 123/2007 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
Internet stranice NN 123/2007 • h) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Internet stranice NN 123/2007 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Internet stranice NN 123/2007 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 123/2007 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Informacije NN 123/2007 • i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
Poslovne stranice NN 123/2007 • j) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
Pregledi NN 123/2007 • k) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
Besplatno NN 123/2007 • l) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Glasnik NN 123/2007 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
Propis NN 123/2007 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Propis NN 123/2007 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
Propis NN 123/2007 • m) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Propis NN 123/2007 • n) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 73/02, Broj 18/00, Broj 73/07, Broj 79/09, Broj 53/06, Broj 185/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled