PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-01-5-279 NN 5/2007

• – opsegu posljedica nekontroliranog širenja GMO-a u okoliš i stupnju ugroženosti biološke raznolikosti i zdravlja ljudi;


Stranica 2007-01-5-279 NN 5/2007

• – provedenim i potrebnim mjerama za zaštitu biološke raznolikosti i zdravlja ljudi;


Stranica 2007-01-5-279 NN 5/2007

• – provedenim i potrebnim mjerama za umanjivanje ili uklanjanje posljedica, uklanjanje GMO-a i sanaciju područja izloženih nekontroliranom širenju; i


Stranica 2007-01-5-279 NN 5/2007

• – drugim podacima potrebnim za ocjenu utjecaja nekontroliranog širenja GMO-a na biološku raznolikost i zdravlje ljudi.


Internet NN 5/2007
• (2) Troškove provedbe plana mjera snosi podnositelj zahtjeva.

Internet stranice NN 5/2007
• Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.

Internet stranice NN 6/2007 • Na temelju članka 44. stavka 5. Zakona o obrtu (»Narodne novine«, br. 49/03. – pročišćeni tekst), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore i uz suglasnost ministra znanosti, obrazovanja i športa, donosi
Internet stranice NN 6/2007 • IZMJENA I DOPUNA JEDINSTVENOGA NASTAVNOG PLANA I OKVIRNOGA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA ZANIMANJE KUHAR
Internet stranice NN 6/2007 • U Jedinstvenom nastavnom planu i okvirnom obrazovnom programu za zanimanje kuhar (»Narodne novine«, broj 112/04) u točki 6.7. Izborna nastava, dodaje se točka 6.7.4. koja glasi:
Internet stranice NN 6/2007 • Ovaj modul dizajniran je tako da se istaknu obilježja hrvatske nacionalne kuhinje koja dolaze iz njezinih regija. Prehrambene navike Hrvata kroz povijest utkane su u tradicijska jela koja su pripremljena i prigotovljena od ekološki proizvedenih namirnica.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 6/2007 • Poželjna razina pristupaModul se realizira nakon usvojenih općih kuharskih vještina i znanja ili u trećoj godini obrazovanja.
Informacije NN 6/2007 • IU 1 Učenik je sposoban locirati Hrvatsku na karti Europe i prepoznati geografske i gospodarske specifičnosti njezinih regija, njezine najpoznatije turističke destinacije i važnost nacionalne gastronomije u turističkoj ponudi.
Poslovne stranice NN 6/2007 • 3. Prometni pravci za dolazak u Hrvatsku u odnosu na Europu i prometni pravci u Hrvatskoj
Pregledi NN 6/2007 • 4. Najpoznatije turističke destinacije kontinentalnog i primorskog dijela Hrvatske
Besplatno NN 6/2007 • IU 2 Učenik je sposoban spoznati mjesto i važnost hrvatske nacionalne gastronomije u njezinoj ukupnoj turističkoj ponudi i prepoznati povijesne utjecaje različitih gastronomija na hrvatska nacionalna jela.
Glasnik NN 6/2007 • Sadržaj: 1. Osnovna obilježja hrvatske nacionalne gastronomije
Propis NN 6/2007 • 2. Utjecaj gastronomija susjednih zemalja na nacionalnu kuhinju Hrvatske
Propis NN 6/2007 • IU 3 Učenik je sposoban pripremiti, zgotoviti, prezentirati i poslužiti prema recepturi navedenoj u menijima kontinentalne kuhinje.
Propis NN 6/2007 • Sadržaj1. Meni 1.: »Slavonski pladanj, juha od svinjetine, bačin prevrt, odrezak »Barun Trenk«, gužvara s orasima«
Propis NN 6/2007 • 2. Meni 2.: »Međimurski pladanj, zagorska juha s vrganjima, mlinci na zagorski način, pisana pečenica Stubica, prosta trnovečka makovnjača«
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 12/91, Broj 122/06, Broj 106/07, Broj 35/08, Broj 18/96, Broj 50/01


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled