PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-06-73-1440 NN 73/2005

• Uobičajen naziv biljne masnoćeZnanstveni naziv biljaka iz kojih se dobivaju biljne masnoće


Stranica 2005-06-73-1440 NN 73/2005

• Iznimno od navedenog dozvoljeno je dodavati kokosovo ulje u čokoladu koja se koristi za proizvodnju sladoleda i sličnih smrznutih proizvoda.


Stranica 2005-06-73-1440 NN 73/2005

• (1) P – palmitinska kiselina, O – oleinska kiselina, St – stearinska kiselina


Stranica 2005-06-73-1440 NN 73/2005

• Na temelju članka 35. stavka 2. Zakona o hrani (»Narodne novine« broj 117/03, 130/03, 48/04), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi


Internet NN 73/2005
• Ovim se Pravilnikom uređuje kakvoća keksa i keksima srodnih proizvoda (u daljnjem tekstu: proizvodi) koji se stavljaju na tržište, a odnosi se na:

Internet stranice NN 73/2005
• nazive, definicije i opće zahtjeve kojima moraju udovoljavati;

Internet stranice NN 73/2005 • vrstu i količinu sirovina i drugih tvari koje se koriste u proizvodnji i preradi.
Internet stranice NN 73/2005 • Nazivi, definicije i opći zahtjevi kakvoće proizvoda koji su predmet ovoga Pravilnika propisani su u Prilogu 1. koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Internet stranice NN 73/2005 • Na deklariranje ili označavanje proizvoda iz članka 1. ovoga Pravilnika primjenjuju se odredbe posebnog propisa o općem deklariranju ili označavanju hrane.
Internet stranice NN 73/2005 • Korištenje aditiva propisano je posebnim propisom kojim se uređuju prehrambeni aditivi dozvoljeni u hrani.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 73/2005 • Proizvodi mogu sadržavati i druge šećere koji nisu propisani u posebnom propisu kojim se uređuje kakvoća šećera.
Informacije NN 73/2005 • Keksi i keksima srodni proizvodi su proizvodi određenih prehrambenih i senzorskih svojstava, dobiveni od mlinskih proizvoda, masnoća, šećera, škroba i drugih sirovina i aditiva, tehnološkim postupcima miješanja, gnjetenja, tučenja, oblikovanja, pečenja i drugim postupcima.
Poslovne stranice NN 73/2005 • Keksi i keksima srodni proizvodi mogu biti s dodacima, mogu se puniti, prelijevati, djelomično prelijevati, ukrašavati, posipavati i drugo.
Pregledi NN 73/2005 • Keksi i keksima srodni proizvodi se na tržište stavljaju pod nazivom:
Besplatno NN 73/2005 • Za utvrđivanje sukladnosti proizvoda s propisanim općim zahtjevima kakvoće u svrhu službene kontrole koriste se metode propisane posebnim propisom te druge validirane i međunarodno priznate metode.
Glasnik NN 73/2005 • Danom početka primjene ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe Pravilnika o kvaliteti keksa i proizvoda srodnih keksu (»Narodne novine« br. 53/91, 158/03).
Propis NN 73/2005 • Proizvodi proizvedeni do dana početka primjene ovoga Pravilnika sukladno odredbama Pravilnika iz stavka 1. ovoga članka mogu se stavljati na tržište do iskorištenja zaliha, a najkasnije do 31. prosinca 2006. godine.
Propis NN 73/2005 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. siječnja 2006. godine.
Propis NN 73/2005 • 1. Keks je proizvod dobiven pečenjem oblikovanog tvrdog tijesta, a sadrži najmanje 6% masnoće, računato na gotov proizvod s najviše 5% vode.
Propis NN 73/2005 • 2. Kreker je proizvod dobiven pečenjem tijesta, karakteristične lisnate/hrskave strukture, a sadrži najmanje 10% masnoće, računato na gotov proizvod s najviše 5% vode.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 53/06, Broj 201/03, Broj 107/07, Broj 48/04, Broj 5/02, Broj 105/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled