LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Propisi koji su u primjeni
Poslovne informacije - Besplatne informacije - Pogledajte ponudu, iskoristite popuste, uzmite besplatne poklone. Agencija za marketing koja svojim klijentima pruža usluge kompletne usluge. Dizajn i izrada web-stranica, web-aplikacija, sustava za upravljanje. Izrada internet stranica za glazbene agencije, oglašavanje za padobranske klubove, internet marketing za udruge branitelja, online usluge za medicinu rada, hosting za izložbene salone, prijava na tražilice za parfumerije, ažuriranje internet stranica za sportsko - rekreacijska društva i sve druge internet usluge za sve vrste udruga ili firmi. Kompletna usluga po sistemu ključ u ruke.

Ponuda - Propisi koji su u primjeni



PREGLED SVIH PROPISA OD 1990. DO 2010. GODINE

Propisi koji su u primjeni Naredba o proglašenju područja zaraženih karantenskom štetočinjom bilja - Erwinia amylovora (Burill) Winslow et al.
Narodne novine br.: 103/2005 - (29.08.2005.) - >>
Pozitivni pravni izvori Rješenje o ovlaštenju ZIKU d.o.o. iz Zagreba za obavljanje poslova zaštite na radu
Narodne novine br.: 103/2005 - (29.08.2005.) - >>
Pravno područje Kolektivni ugovor za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama Republike Hrvatske (potpisnici Vlada Republike Hrvatske i Hrvatski školski sindikat Preporod)
Narodne novine br.: 103/2005 - (29.08.2005.) - >>
Rad uprave Kolektivni ugovor za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama Republike Hrvatske (potpisnici Vlada Republike Hrvatske i Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske)
Narodne novine br.: 103/2005 - (29.08.2005.) - >>

Početak liste | Prethodna stranica | Naredna stranica | Kraj liste |
Pregled po godinama / Pretraživanje

NASLOVNA STRANICA - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA