LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Pravilnik o načinu označavanja imena naselja, ulica i trgova te o obilježavanju zgrada brojevima

PREGLED PROPISA: Pravilnik o načinu označavanja imena naselja, ulica i trgova te o obilježavanju zgrada brojevima


Propis - 1990-02-4-39 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 4 / 1990 - 06.02.1990.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Pružanje stručne pomoći u svim segmentima poslovanja, a naročito u segmentu internet poslovanja. Kartičnom naplatom osiguravate sigurnost sebe kao vlasnika trgovine i svojih kupaca. Pokrenite svoju internet trgovinu. Izrada kvalitetnih internet stranica za servise za klima uređaje, izrada CMS stranica za trgovine mobitelima, izrada oglasa za radionice za popravak motora, održavanje stranica za čišćenje objekata, hosting stranica za rezervacije apartmana, e-mail serveri za špediterske agencije, izrada internet baza podataka za hotele i sve druge internet usluge za sve djelatnosti i za sve vrste poslovnih subjekata.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga








Suradnja sa poslovnim savjetnicima iz gradova: Zagreb, Rijeka, Pula, Pazin, Rovinj, Karlovac, Sisak, Jastrebarsko, Sesvete, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica, Osijek, Vinkovci, Vukovar, Slavonski brod, Zadar, Trogir, Split, Makarska, Hvar i Dubrovnik.