LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Izmjene i dopune Uputa za provođenje i praćenje primjene Društvenog dogovora o dohotku

PREGLED PROPISA: Izmjene i dopune Uputa za provođenje i praćenje primjene Društvenog dogovora o dohotku


Propis - 1990-03-12-166 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 12 / 1990 - 27.03.1990.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Usluga oglašavanja na Internetu namijenjena je svima koji se žele predstaviti širokom krugu poslovnih korisnika u regiji. Potpuni web shop sa neograničenim brojem kategorija i artikala. Multimedijalna izrada internet stranica za ordinacije za estetsku i maksilofacijalnu kirurgiju, stranice za tokare, kreiranje logotipa za firme za iskop pijeska i šljunka, izrada internet oglasa za radnje za izradu drvenog namještaja, prijava na tražilice za regionalne centre, statistika posjeta za organizatore koncerata, održavanje stranica za javno privatna partnerstva ili za bilo koju drugu djelatnost ili poduzeće ili udrugu.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga








Suradnja sa poslovnim savjetnicima iz gradova: Zagreb, Rijeka, Pula, Pazin, Rovinj, Karlovac, Sisak, Jastrebarsko, Sesvete, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica, Osijek, Vinkovci, Vukovar, Slavonski brod, Zadar, Trogir, Split, Makarska, Hvar i Dubrovnik.