LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o izmjenama Odluke o plaćanju doprinosa Privrednoj komori Gospić u 1990. godini

PREGLED PROPISA: Odluka o izmjenama Odluke o plaćanju doprinosa Privrednoj komori Gospić u 1990. godini


Propis - 1990-04-16-303 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 16 / 1990 - 24.04.1990.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Društvo specijalizirano za područje poslovnog savjetovanja, usluge edukacije iz područja poreza i računovodstva, izrade poslovnih planova i internet usluga. Mi vam nudimo vrhunski dizajn internet stranica koji je srazmjeran sa najpovoljnim cijenama. Ažuriranje stranica za katering, za ambulante, ažuriranje stranica za nove vlasnike firmi, za trgovine sa namještajem pozicioniranje na tražilicama za trgovine dječjom opremom, internet usluge za poslovne konzultacije, izrada novih ili ažuriranje starih stranica za auto magazine kao i za sve druge firme bez obzira na njihovu djelatnost.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga








Suradnja sa poslovnim savjetnicima iz gradova: Zagreb, Rijeka, Pula, Pazin, Rovinj, Karlovac, Sisak, Jastrebarsko, Sesvete, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica, Osijek, Vinkovci, Vukovar, Slavonski brod, Zadar, Trogir, Split, Makarska, Hvar i Dubrovnik.