LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u vezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u vezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1990.

PREGLED PROPISA: Odluka o usklađivanju naknada osobnoga dohotka u vezi s pravom na prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju i naknada osobnoga dohotka u vezi s pravom na zaposlenje od 1. siječnja 1990.


Propis - 1990-06-28-570 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 28 / 1990 - 30.06.1990.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Agencija za marketing koja svojim klijentima pruža usluge kompletne usluge. Izrada internet stranica; kompletna usluga u rješavanju problema vezanih za servis i održavanje internet stranica. Izrada CMS stranica za agencije za logistiku, stranica za poljoprivredna kućanstva, cms-ova za promotore, internet stranica za međunarodna udruženja, za posredničke agencije, CMS stranica za specijalističke ordinacije, izrada za firme za iskop pijeska i šljunka i sve druge firme, jer danas nema djelatnosti koja se ne može predstaviti putem internet stranica.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga