LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED SVIH INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA Pregled - Odluka o osnovicama za obračunavanje i plaćanje doprinosa i za određivanje prava iz mirovinskog i invalidskog osiguranja osiguranika zaposlenih u inozemstvu za godinu 1991.

PREGLED PROPISA: Odluka o osnovicama za obračunavanje i plaćanje doprinosa i za određivanje prava iz mirovinskog i invalidskog osiguranja osiguranika zaposlenih u inozemstvu za godinu 1991.


Propis - 1991-03-15-452 Podaci o izvoru: Narodne novine br.: 15 / 1991 - 30.03.1991.

LINK NA PRETRAŽIVANJE - PREGLED INFORMACIJA I POSLOVNIH USLUGA
PREPORUKE

Kroz našu specijaliziranu uslugu oglašavanja na online medijima, klijentima nudimo potpune i kvalitetne oglasne kampanje. Izrada internet stranica za apartmane, oglašavanje apartmana na internetu, turistički oglasnik, turizam online. Izrada CMS stranica za kafiće, stranica za sex shopove, cms-ova za revizorske kuće, internet stranica za privatne specijalističke ordinacije, za oldtimer klubove, CMS stranica za prodavaonice toaletnih proizvoda, izrada za dionička društva i sve druge firme, jer danas nema djelatnosti koja se ne može predstaviti putem internet stranica.

Pregled ponude internet usluga - Pregled ponude poslovnih usluga